Exemplu de luat plasa. Copilul este un "tzepar" tipic roman. Contul jos si banare. Eu vroiam site-ul, insa l-am mirosit de la o posta ca e tepar.
Exemplu de luat plasa. Copilul este un "tzepar" tipic roman. Contul jos si banare. Eu vroiam site-ul, insa l-am mirosit de la o posta ca e tepar.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Asta e din categoria "cum sa te faci de rahat pt 15 euro". Si eu am o retinere cand e vorba sa fac tranzactii online cu romani. Am lucrat la o firma de procesat carti de credit, si e incredibil cate fraude se fac...
Ultima modificare făcută de Federals; 16th April 2008 la 10:21.
atata va intreb vam dat tzeapa ??
e clar ca vrea sa dea teapa, desi i-am dat toate datele firmei, i-am aratat ca e netu plin de Nanotel si Haotik si e foarte vizibila adresa unde locuiesc, etc, o tinea una si buna ca eu sa fac trasnferul primul, desi culmea am un site care vinde cartele online incarcaricartele.ro
dupa ce i-am zis ca nu fac transferul primul ca plange lumea pe forum ca a luat teapa zicea ca mint, i-am dat linkul si imediat sa calmat, a ramas ca tinem legatura.
cokilu e din piatra neamt, daca gasim pe cineva de incredere pe acolo, eu chiar vreau domeniul ala.
Se vede de la o posta ca nu are mai mult de 10 ani.
Ultima modificare făcută de adizbang_tv; 20th April 2008 la 22:01.
Intradevar logoul este adevarat.. dar nu si "minciuna" spusa de tine este adevarata.. in primu rand nu am primit banii pe tel si in al 2lea rand nu mai continua sa minti ca nu are sens ... nu aveam nici un interes sa nul dau .. am zeci de siteuri ..![]()
Da-ne nume de site-uri...si cel mai important demonstreaza ca esti proprietarul de drept al lor.Spune-ne cine esti si cu ce te ocupi si ce intentii ai...daca desigur nu esti un tepar asa cum afirma multa lume de pe forum ca esti.
E-imbracaminte.ro Magazin Online de Imbracaminte si Articole Vestimentare
Falkun.net Site Prezentare Firma Web Development si Internet Marketing
am vorbit pe YM cu c8ilul asta ... are 16 ani parca si e intradevar din p. neamt. are ceva site de manele cu asta se lauda. ideea e ca habar nu are pe ce lume se afla cu internetul si SEO-ul ... oricum e inca tanar .
si cel tzepuit ... se va lecui dupa experienta cu kinderul din moldova. atentie la varsta si la skill !
numai bine
Hai ca iti cumpar eu domeniul, contacteaza-ma pe pm.
Administrare linux, hosting, domenii si SSL. Orice pachet de gazduire la 1 euro /3 luni ! Comanda pe http://www.hosthash.com prin cuponul "SEOPEDIA1"
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)