Intradevar logoul este adevarat.. dar nu si "minciuna" spusa de tine este adevarata.. in primu rand nu am primit banii pe tel si in al 2lea rand nu mai continua sa minti ca nu are sens ... nu aveam nici un interes sa nul dau .. am zeci de siteuri ..![]()
Intradevar logoul este adevarat.. dar nu si "minciuna" spusa de tine este adevarata.. in primu rand nu am primit banii pe tel si in al 2lea rand nu mai continua sa minti ca nu are sens ... nu aveam nici un interes sa nul dau .. am zeci de siteuri ..![]()
Salut
Acum nu stiu daca mai are vre-un sens dar va dau si eu un site unde puteti vinde domenii www.selldomain.ro
sa nu mai patiti ca tipul de dinainte
macar aveti o dovada ca site-ul era de vanzare
si sfatul meu ... nu mai acceptati sa cumparati pe credit pe telefon.
Nu aveti nici o dovada in felul asta
Ultima modificare făcută de happyosucr; 22nd May 2008 la 23:49.
cat poate minti un om doamne![]()
![]()
daca stiti vreo adresa sau pe unde o arde copilu..Pm me..rezolv eu problema imediat
astept
Bine ca tzeapa a fost mica.
imi e greu sa imi imaginez cum poate lua cineva teapa la asa ceva
Thanks , punct, -- eream si eu interesat de idee, dupa ce am citit postul tau ,,chiar nu ma mai intereseaza.
este destul unul parlit, nu ca ar fi o suma enorma 13 euro,,, dar asa ca faza.
suntem romani si exista multe bancuri de genul, un roman, un strain si alt strain, in care tot timpul Romanul ii ciordeste pe straini.
Nu degeaba sunt bancurile astea.
dupa cum spuneam mai sus .. cel care a zis ca a luat tzeapa continua sa minta.. siteul a fost vandut lui iulian...
Exemplu de luat plasa. Copilul este un "tzepar" tipic roman. Contul jos si banare. Eu vroiam site-ul, insa l-am mirosit de la o posta ca e tepar.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Asta e din categoria "cum sa te faci de rahat pt 15 euro". Si eu am o retinere cand e vorba sa fac tranzactii online cu romani. Am lucrat la o firma de procesat carti de credit, si e incredibil cate fraude se fac...
Ultima modificare făcută de Federals; 16th April 2008 la 10:21.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)