harta publicitatii online
Cod:Titlul topicului a fost modificat. Topic mutat in sectiunea vizibila. Lucrurile bune nu ar trebui tinute ascunse. Krumel
Cod:Titlul topicului a fost modificat. Topic mutat in sectiunea vizibila. Lucrurile bune nu ar trebui tinute ascunse. Krumel
Acum ca mi-am postat prezentarea la sectiunea respectiva, pot sa intreb aici: de ce ai postat site-ul meu la 'metode de promovare' ? :-) Nu se vrea o metoda de promovare a nimanui... cred. :-)
Vivi.
E o statistica interesanta si pentru cei care doresc sa faca publicitate![]()
Oare miniclip.ro foloseste codul Neogen "mapat" ?
Este oare posibil sa trimiti date spre neogen fara sa se deschida browser-ul ?
S-ar putea sa fie ceva la mijloc...
Salut tuturor. Am actualizat site-ul si l-am mai si modificat, i-am adaugat o sectiune de stiri si o sectiune unde sa semnalati nereguli.
Incepand cu aceasta saptamana il voi actualiza saptamanal, in speranta ca undeva, candva, cineva il va gasi util. :-)
El a fost a avut timp ??? E o problema aici .. Atentie la texte Vivi ...Ca si realizator divertis.ro si doizece.ro, el a fost a avut timp de trei ani contacte
BAfta
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
salutari tuturor
Sunt nou prin zona si chiar prin domeniu. Am si eu cateva intrebari. Are cineva idee de preturile ce se incaseaza pe publicitatea on-line(ma refer la webmasteri)? Ma refer la statistici de genul: pret/vizitatori unici in Romania. Si daca stie cineva cam de la cati vizitatori unici /luna sau /zi sunt interesate firmele de publicitate on-line sa cumpere spatiu. Si o intrebare de baraj: se poate trai din publicitate?
@vivi
poti scoate din lista neogen miniclip.ro pentru ca desi are inserat codul Neogen este un afiliat "paria";
N-am reusit sa vorbesc cu tipul de la miniclip.ro dar cred ca are destul de multe de spus...
miniclip.ro nu mai apare in lista aia de vreo trei saptamani (au scos codul din site probabil pentru ca eu nu i-am scos manual).
nu stiu pe ce lista te uiti tu de inca ii mai vezi acolo. :-)
Postat în original de Bruzli @ Oct 5 2005, 02:23 PM) [post=5075
Haide tata cu update-u ... ultimul update e facut pe 20 ianuarie ... ]
[/QUOTE]
Haide tata cu update-u ... ultimul update e facut pe 20 ianuarie ... astazi e in 11 februarie ....
Advertising and news - https://www.iasi4u.ro
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)