este vreo "agentie de publicitate" care face plata pe afisari si nu plata pe click?
multumesc
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
stiti cumva si cat se castiga din asta /1000 de afisari, aproximativ
este vreo "agentie de publicitate" care face plata pe afisari si nu plata pe click?
multumesc
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
stiti cumva si cat se castiga din asta /1000 de afisari, aproximativ
Pe .com exista multe, depinde de trafic, tema site-ului. Google: "cpm networks". Pe .ro n-am auzit sa existe.
Te intereseaza in Romania sau ai siteuri in engleza ? Daca ai in engleza, sunt sute, poate chiar mii![]()
Daca ceri niste oferte de publicitate site-urilor din Romania, majoritatea sunt cu cost per 1000 de afisari, si poti sa-ti faci apoi o idee rapida despre cam care sunt preturileIn principiu, se pot cere de la cateva zeci de EUR la sute de EUR pe mia de afisari, depinde de site.
sute de euro pe CPM nu cred ca atinge vreun site din universul asta
Ești bun/ă la SEO? Vezi joburi disponibile.
N-as plati niciodata CPM. Siteurile de genul asta cau zeci de reclame animate pe o pagina, de abia gasesti continut. Asta duce deci la CTR foarte mic, deci eficienta mica.
Caut cu jingle.ro.
Si companiile romanesti au in oferta asa ceva. Dar depinde cui vand, de exemplu pentru o campanie a unei banci, firma de comunicatii (orange, vodafone) sau alte firme care prin reclama vor sa isi creasca notorietatea se plateste CPM, pentr magazinele online de exemplu se plateste CPC sau CPA
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)