1 click sa primesti pe luna de la fiecare din cele 800 si e bine.
Da folosesc directoarele in promovarea unui site!
Nu folosesc directoarele in promovarea unui site!
Inca mai cred in puterea si eficienta lor!
Nu mai cred in puterea si eficienta lor!
1 click sa primesti pe luna de la fiecare din cele 800 si e bine.
Inscrii in directoare pentru IBL-uri si anchor text.
Cu cat ai IBl-uri de pe mai multe ip-uri si cu cat anchor textul e mai relevant...cu atat un site poate urca sau cobora la o cautare.
De ceva timp, inscrierea in directoare nu se mai refera la faptul ca ele vor redirectiona trafic, ci foar la obtinerea de IBL, anchor text si PR.
Deci se merita sau nu?
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
eu zic ca da. mai ales in romania unde cateva linkuri cu textul tau in anchor se simt imediat in google
Evident ca merita... Nici nu incape indoiala... Si exact cum spunea si Krumi (parca) Nu inscrii un site in directoare pentru PR ... In primul rand il inscrii pentru serps... Apoi vine si PR-ul, vrei nu vrei... fapt care te va ajuta mai tarziu...
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Directoarele sunt baza SEO-ului.
Link-uri gratis.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Sigur ca merita. Se intampla de multe ori (cel putin in cazul meu) ca unele directoare sa fie mai bine optimizate pentru anumite cuvinte decat site-ul inscris, si sa vina trafic din SERPS via directorul respectiv.
Directoarele sunt un punct obligatoriu in planul de SEO. Pentru 90% din ce i-ar interesa pe romani sunt chiar suficiente pentru a se reusi o pozitionare buna. Daca lucrezi un site international obtii linkuri multe care sa asigure o indexare eficienta a site-ului.
Lucian
o concluzie: da se merita! de ce? obtii linkuri permanente si gratis! sunt baza SEO! daca ai un site pe plan international obtii linkuri multe care sa asigure o indexare eficienta a site-ului! acum inca ceva, pentru cei prezenti aici pe forum si care detineti directoare pe .ro acceptati si siteuri internationale? mai exact ca sa fiu sincer ceea ce ma intereseaza pe mine cele pe .eu ?
Se merita, desi e o parere personala si subiectiva daca tinem cont ca eu sunt proprietarul a doua directoare web.... nu vreau sa ma abat de la subiect dar cred ca merita sa precizez ca m-am apucat de Smarty din teribilism (deja estimez o portie zdravana de umor din partea unora) si timp de cateva luni, primele 5 mai exact nu prea m-am ocupat de el ci l-am lasat sa se descurce singur cum stie... important era ca ma puteam mandri si eu ca am un director web... apoi brusc am realizat ce inseamna si am inceput sa ma ocup serios de el ba chiar mai mult sa dau drumul la un al doilea director, AdSmarty...
... concluziile, daca mai sunt necesare, trageti-le singuri...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)