Lipsesc cateva posturi interesante de la 3-4 useri. Rugamintea mea este sa le re-faceti, daca nu exista backup. E pacat de posturi, erau chiar interesante!
Lipsesc cateva posturi interesante de la 3-4 useri. Rugamintea mea este sa le re-faceti, daca nu exista backup. E pacat de posturi, erau chiar interesante!
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
sa inteleg ca daca am link-uri de la bloguri de la care are si concurenta, google ma penalizeaza? nu vad de ce.
Tom, pai da e o chestie de amatori, doar ca amatorul ala copiaza pe 3-4 insi si ajunge mai bun decat toti, mai ales daca are seo on page ok, cum ai zis si tu...(asta era ideea, ironic o treaba de amator da rezultate asa bune). Si nu, nu isi permit toti sa dea 100 euro pe un link, pentru unii 100 euro inseamna multi bani !
ps. Pt mine notiunea de seo avansat inseamna investitie minima / rezultate maxime
si cum faci tu asta? exemplifica printr-o experienta.
Si eu sunt interesat de tehnici bune de optimizare insa cum spunea un user mai sus bugetul face diferenta.
Daca ai 10 linkuri de 100 euro fiecare pe pagini cu pr 4-6 o fi bine ? Rupi tot ce e pe nisa ta sau ai dat banii aiurea si iti bati capul cu fel si fel de tehnici, teste, etc?
Am aruncat o privire peste articolul postat pe prima pagina si am niste intrebari legate de directoarele web (stiu ca nu se incadreaza la tehnici avansate, dar vreau sa aflu mai multe).
Chiar zilele trecute am citit ca nu te mai ajuta aproape deloc in momentul de fata. Este adevarat?
Cand ma ocupam cu inscrierea in directoare web am observat ca nu sunt atat de importante linkurile de acolo, insa, este adevarat ca nu te mai ajuta?
in progress...
Te ajuta daca:
- concurentii tai nu au link-uri
- ai un numar foarte mare de link-uri, iar directoarele reprezinta doar 5-10% (diversifici anchore, % de do-nofollow, etc)
- ai descriere unica in fiecare si nu sunt directoare junk
- nu folosesti anchore, ci doar naked
- etc
Nu te ajuta daca:
- concurenta ta are link-uri
- ai un numar mic de link-uri, iar directoarele reprezinta > 50%
- ai aceeasi descriere
- ai money keywords in anchore
- etc
Mai sunt si altele, dar ii las pe colegi sa le adauge.
Eu nu mai folosesc directoare de foarte mult timp, iar de la penguin 2.1 nici nu mai recomand pentru ca ofera valoare mica cu riscuri mari.
De la 2.1 se rankeaza usor cu link-uri foarte putine, dar nu free.
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
De la 2.1 se rankeaza usor cu linkuri foarte putine dar de calitate superioara-
Link de calitate superiora = relevanta + autoritate
Din pasiune, fotograf
1 link de 20 de EUR (nu sitewide si nu money kwyword) face cat vreo 1000 de directoare si nici nu te penalizeaza nimeni.
Ma rog, poate e un pic fortat, ca nu o sa fie suficient nicioadata un singur link dar e bine sa retii ideea de baza.
Salut,
Din cate am citit aici am vazut ca se zice ca pentru ori ce site se foloseste acelasi linkbuilding, as dori sa precizez ca inainte de a se face o campanie de linkbuilding trebuie facuta o analiza deoarece daca se pun prea multe link pot dauna site-ului.
Google nu mai pune foarte mare accent pe link-uri ci pe partea de optimizare seo on-page, ultimele proiecte executate de catre mine au fost facute cu foarte putine link maxim de pe 10 site-uri si se afla in top google "nu au o concurenta grea este de clasa medie in general unul din ele este in primele locuri dupa cuvantul (statii radio cb)".
Trebuie sa aveti mare grija la partea de off-page deoarece se iau penalizari foarte usor pentru off-page in momentul de fata.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)