Pagina 2 din 6 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 54

Subiect: Cat de eficienta este inscrierea in directoare?

AntonioTony este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    9th February 2011
    Locaţie
    Brasov
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.083
    Putere Rep
    62

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    faptul ca este EMD si sunt si ancorele naturale de genul link pe nume domeniu le considera ca fiind la fel cu ancorele pe cuvinte cheie
    Si eu tind sa cred acelasi lucru.

Referitor la inscrierea in directoare .. pe o nisa cu concurenta mare, pe care am urmarit-o o perioada .. a aparut de nicaieri un site fix pe pozitia 1, in fata brandurilor cu vechime ... l-am verificat cu opensiteexplorer si mi-au fost afisate NUMAI link-uri din directoare .. intamplare? sau numai inscrieri unice? sau ... ???
    Ma gasiti pe www.SeoPower.ro.

Sorin Frumuseanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    2nd August 2005
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    52
    Posturi
    3.946
    Putere Rep
    63

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Ca e inscriere in directoare, comunicate de presa, directoare de articole sau alte minuni (inclusiv directorul yahoo) pan' la urma sunt linkuri.
    Conteaza ca si zonele unde sunt inscrise sa fie promovate la randul lor.
    Nimeni nu poate spune "doar aici ai link eficient". Ok, poate (discutabil cu eficienta asta) e eficient azi. Dar peste 6 luni - 1 an?
    Directoarele web iti confera avantajul de munca minima pentru un numar mare de linkuri.
    Scrierea unui articol/comunicat de presa dureaza cu mult mai mult + costurile aferente.
    Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
    Mi se spunea 1nesco

danielicb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    4th February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    440
    Putere Rep
    36

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Citat Postat în original de AntonioTony Vezi Post
    Referitor la inscrierea in directoare .. pe o nisa cu concurenta mare, pe care am urmarit-o o perioada .. a aparut de nicaieri un site fix pe pozitia 1, in fata brandurilor cu vechime ... l-am verificat cu opensiteexplorer si mi-au fost afisate NUMAI link-uri din directoare .. intamplare? sau numai inscrieri unice? sau ... ???
    Aici se mai intampla o chestie interesanta. Site-urile noi care au continut unic si ceva linkuri proaspete tind sa urce mai repede. Am observat asta in mai multe cazuri.

@Lovelife: merge inscrierea in directoare, dar trebuie sa fii foarte pretentios cu ele. Adica nu e deloc bine sa iti pui site-ul in orice director intalnit in cale. Daca are un PR decent, niste backlinkuri decente, o structura decenta, un design cat de cat, niste categorii ok, putin SEO pe el, nu e plin de reclame si de linkuri in pagina, atunci poti inscrie site-ul fara probleme. Eu sunt foarte selectiv la ele, ma uit si la PR, MozRank, MozTrust (mi se pare foarte important), sa nu aiba linkuri multe sitewide, ma uit chiar si la Trust Flow si Citation Flow.

Un alt lucru care mi se pare foarte important este sa aibe multe campuri de completat, sa iti ceara multe date. Descrieri mari peste 300 de caractere, campuri pt NAP, social, poate chiar harta. Tot foarte important, faceti descrieri unice pentru absolut toate listarile si folositi cuvinte cheie pe langa link. Nu in ancora. Eu pun ancorele foarte lungi 4-5 cuvinte cel putin. Asociati cuvintele cheie cu brandul, eu am reusit sa urc un site pe locul 1 pe un cuvant competitiv in nisa auto prin cocitation sau cooccurence. Am asociat foarte mult brandul cu acele cuvinte cheie si nu am folosit ancore in exact aproape deloc. Cred ca aveam max 3 ancore in exact.

Poate aparea o alta problema, atunci cand un site are doar linkuri din directoare. Trebuie facut un mix de surse, ancore, PR.
    SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.

palex1988 este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Hunedoara
    Vârstă
    35
    Posturi
    344
    Putere Rep
    30

Implicit

@danielicb: Si pana acum a fost la fel. Nu cred ca cineva isi inscria site-urile in toate directoarele nofollow,fara pr, fara autority, etc. doar de dragul de a inscrie. Am precizat si mai sus...pe nise mici si medii se poate si fara mix de surse.

Deci, la fel este si acum. Eu sincer nu am avut probleme nici inainte de pinguin, nici dupa pinguin. Am emd-uri, care stau destul de bine. Si tot pe emd-uri dau drumu la proiecte noi si merg ok. Este adevarat puterea care o aveau inainte, nu o mai au acum. Dar ce rost are sa privim in trecut, haideti sa vedem ce trebuie facut acum.

Oricum, daca ai continut bun si de calitate, mix-ul de surse apare inevitabil mai tarziu. Pentru ca iti este preluat, si mentionata sursa (uneori) pe bloguri, forumuri si site-uri. Probabil la un site comercial unde continutul nu devine "viral" sa spunem, trebuie facut mix-uri.

danielicb este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    4th February 2011
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    37
    Posturi
    440
    Putere Rep
    36

Implicit

@palex, inainte mergea orice link... deci orice director. Alea nofollow chiar erau cautate pentru linkuri nofollow din intreg profilul de linkuri.

Nu am zis ca nu merg, dar mie sincer mi se pare cea mai slaba metoda de a obtine linkuri. Sunt linkuri foarte usoare si nu ar trebui sa ajute asa mult. Conteaza mult si nisa si ce au cei din fata ta si altele. Repet, inainte sunt aproape sigur ca se inscria in orice director intalnit. Conta doar sa aprobe linkuri si sa fie cantitativ pentru numar si ancore.

Degeaba ai continut bun daca ai linkuri slabe.
    SEOarch.ro - Strategii si Tehnici de Optimizare. SEO nu inseamna SPAM.

midanius este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    5th June 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    43
    Posturi
    291
    Putere Rep
    32

Implicit

Am un domeniu EMD, am inceput inscrierea in directoare acum aproximativ o luna, ca ideie , pe kw de baza eram pe pozitia 57 si aveam ceva trafic din google , acum am ajuns pe pozitia 140 cu acest kw si zi de zi se afunda.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Citat Postat în original de midanius Vezi Post
    Am un domeniu EMD, am inceput inscrierea in directoare acum aproximativ o luna, ca ideie , pe kw de baza eram pe pozitia 57 si aveam ceva trafic din google , acum am ajuns pe pozitia 140 cu acest kw si zi de zi se afunda.
    Un site de o luna nu este relevant, exista sand box si altele. O alta intrebare este in cat de multe directoare ai inscris in aceasta luna si cat de variate au fost ancorele?
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

inscaun este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    30th March 2007
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    40
    Posturi
    878
    Putere Rep
    37

Implicit

@lovelife - clar de la directoare este, ca si test, am luat prin selectie 10 site-uri random din ultimile 100 de site-uri inscrise la mine in director si am vazut ca absolut tot ce era promovat pe acelasi keyword in directoare sunt la vale rau, unele nici nu apar in top 100 cautari.
    Ai putea sa faci si tu testul asta cu directorul tau

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    100
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    47
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    100

Implicit

Am analizat si eu cateva site-uri inscrise la mine si multe sunt penalizate urat tare, dar nu am avut rabdare sa evaluez tot profilul de link-uri la fiecare. Dar am gasit si un site cu 60% link-uri pe acelasi cuvant ce se afla pe prima pozitie
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Robert este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    95
    Data înscrierii
    7th August 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    4.027
    Putere Rep
    95

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Am analizat si eu cateva site-uri inscrise la mine si multe sunt penalizate urat tare, dar nu am avut rabdare sa evaluez tot profilul de link-uri la fiecare. Dar am gasit si un site cu 60% link-uri pe acelasi cuvant ce se afla pe prima pozitie
    As face pariu ca siteurile penalizate au ca ancora keyword
    Relax, siteurile de care spui tu ca au 60% linkuri pe aceeasi ancora vor pica si ele la un moment dat.
    Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!

Pagina 2 din 6 PrimulPrimul 1234 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Inscrierea in directoare gratuita
    De Pîrvan Marian în forumul Oferte gratuite
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 18th February 2012, 14:04
  2. Inscrierea in directoare web este uneori de pomana
    De tataraseni în forumul Directoare romanesti
    Răspunsuri: 19
    Ultimul Post: 18th May 2009, 09:18
  3. Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 10th March 2009, 16:05
  4. eficienta directoare web
    De mari în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 5
    Ultimul Post: 4th May 2008, 22:25
  5. Inscrierea In Directoare Web Straine?
    De meetzah în forumul Directoare web straine
    Răspunsuri: 14
    Ultimul Post: 31st January 2006, 15:19

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •