cumpara sau utilizeaza alte metode de avea link-uri: comentarii dofollow, bloguri dofollow ( erau pe aici cateva liste de site-uri), sau fi inventiv![]()
cumpara sau utilizeaza alte metode de avea link-uri: comentarii dofollow, bloguri dofollow ( erau pe aici cateva liste de site-uri), sau fi inventiv![]()
multumesc tuturorcontinut am pe site, nu ma pot plange am scris despre multe chestii insa in ultimele 2,3 luni nu am scris mai deloc. Backlinkuri am in jur de 9500. Siteul e inscris in multe directoare, iar saptamanal il inscriu in cate 4,5. Chestia cu comentariile pe bloguri am facut-o mai demult, insa in ultimul timp m-am cam lasat de treaba dar o sa incep iarasi. Daca am o poza cu un tatuaj, scriu tatuaj.jpg.
Voi incepe sa scriu cate o mica descriere la fiecare poza voi vedea daca urc sau cobor in pozitii. Am facut saptamana trecuta o campanie adwords, vizitatorii sunt foarte interesati de site, la 500 unici aveam peste 10.000 afisari, bounce rate 15-20%.
cumpararea de linkuri pe keyword-uri nu cred ca are rost sa cumpar deoarece am alte siteuri/bloguri cu pr 2,3 si care imi "sustin" siteul. (adevarul e ca momentan nici nu am bani).
Data viitoare nu voi mai investi in adwords ci voi cumpara advertoriale de aici. O sa incerc si metoda asta si probabil va fi mai eficienta.
Poti uita directoarele web, contributia lor momentan este "super scazuta" si nu cred ca se va modifica spre bine.
Axeaza-te pe comentarii dofollow, LE, cumparare link-uri/advertoriale daca vrei sa faci ceva.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)