cumpara sau utilizeaza alte metode de avea link-uri: comentarii dofollow, bloguri dofollow ( erau pe aici cateva liste de site-uri), sau fi inventiv ;)
Versiune printabilă
cumpara sau utilizeaza alte metode de avea link-uri: comentarii dofollow, bloguri dofollow ( erau pe aici cateva liste de site-uri), sau fi inventiv ;)
multumesc tuturor :) continut am pe site, nu ma pot plange am scris despre multe chestii insa in ultimele 2,3 luni nu am scris mai deloc. Backlinkuri am in jur de 9500. Siteul e inscris in multe directoare, iar saptamanal il inscriu in cate 4,5. Chestia cu comentariile pe bloguri am facut-o mai demult, insa in ultimul timp m-am cam lasat de treaba dar o sa incep iarasi. Daca am o poza cu un tatuaj, scriu tatuaj.jpg.
Voi incepe sa scriu cate o mica descriere la fiecare poza voi vedea daca urc sau cobor in pozitii. Am facut saptamana trecuta o campanie adwords, vizitatorii sunt foarte interesati de site, la 500 unici aveam peste 10.000 afisari, bounce rate 15-20%.
cumpararea de linkuri pe keyword-uri nu cred ca are rost sa cumpar deoarece am alte siteuri/bloguri cu pr 2,3 si care imi "sustin" siteul. (adevarul e ca momentan nici nu am bani).
Data viitoare nu voi mai investi in adwords ci voi cumpara advertoriale de aici. O sa incerc si metoda asta si probabil va fi mai eficienta.
Poti uita directoarele web, contributia lor momentan este "super scazuta" si nu cred ca se va modifica spre bine.
Axeaza-te pe comentarii dofollow, LE, cumparare link-uri/advertoriale daca vrei sa faci ceva.