Am inteles ca este o buna metoda de a-ti promova site-ul facand bloguri cu link catre el.
A-si dori si eu o lista cu site-uri de unde poti face bloguri gratuite.
Va multumesc.
Am inteles ca este o buna metoda de a-ti promova site-ul facand bloguri cu link catre el.
A-si dori si eu o lista cu site-uri de unde poti face bloguri gratuite.
Va multumesc.
Google it
Nu prea ai inteles bine.
Era o metoda veche, nu tocmai ortodoxa, de creare a unor spam site/spam blog.
Problema era ca si ele, la randul lor trebuiau cumva ridicate ca sa fie relevante pentru motoarele de cautare.
Acum, la nivel de 2011, locul lor a fost luat de... retelele socialeacceptate de marea majoritate.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Se pare ca am luat un avertisment pentru postul de mai sus. Cu ce am gresit, habar nu am. Dar la o asa intrebare, trebuie sa te straduiesti tare sa nu gasesti pe google. Cum el probabil vrea o lista destul de bogata, nu doar blogger.com, wordpress.com, google e cel mai bun prieten al omului.
P.S. Incep sa fiu dezamagit si de comunitatea asta. Nu am dat un raspuns care sa deranjeze pe cineva, dar asta e. TRIST!
P.S.2 Poti sa-mi mai dai un avertisment si la postul asta, ca nici acum nu am scris nimic util, te astept pe tine sa-i scrii un e-book cu cele zeci de mii de siteuri care ofera blog gratuit, ca ala probabil e reply constructiv.
eu iti spun ca blogurile de genul asta de pe i3.ro le sterg.
Deci ce obtii, te muncesti sa faci blogul ala apoi vin eu si il sterg si s-a dus pe apa sambetii munca ta. Mie nu-mi ia mult 2 click-uri ca sa sterg un astfel de blog.
Hehenu e chiar asa de simplu. Ca sa aiba putin PageRank, Trustrank, etc trebuie sa lucrezi pe aceste bloguri. Nu ar fi rau daca ar avea continut "comsumabil". Deci daca faci zece-douazeci de bloguri cu continut ok, fiecare cu backlinkuri din mai multe surse (site, ip) peste cateva luni vor valora ceva. Insa sa nu fie fiecare la aceeasi serviciu de blog ca vor avea aceeasi ip. Pune pe ip-uri diferite. Iar dupa toate astea urmeaza urmatorul strat .... despre care gasesti informatii in alte forumuri
![]()
Ideea e ca ceea ce zici tu necesita timp si munca destul de mult. Nu stiu daca merita pentru tine, fiindca cu aceasi munca poti sa dezvolti siteul principal.
Sunt foarte multe site-uri care permit sa iti faci bloguri gratuit la ei. Eu iti zic pe cele care le stiu.
blogspot.com
wordpress.com
blognou.ro
blog.com
sub18.ro
zice.ro
Si daca dai un search pe google o sa gasesti foarte multe.
va multumesc pentru raspunsuri
si alte metode bune pentru a ridica site-ul care ar fi?
Social media nu tine strict de seo, e doar o nisa legata de internet. In sensul asta promovare se poate face si in presa, radio, tv... : branding, alta minune.
Ca sa treci prin toate metodele ce tin de seo... cam dureaza (e un post gen "101 metode de a obtine linkuri", 75% inca de actualitate), etapele fiind 2 mari si tari:
1 Sa ajungi pe pozitiile targetate
2 Mentinerea pe acele pozitii.
In care faza ai ajuns?
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)