Pagina 6 din 8 PrimulPrimul ... 45678 UltimulUltimul
Rezultate 51 la 60 din 73

Subiect: Promovare Agresiva = SPAM?

RoManiac este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    50
    Data înscrierii
    31st March 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.045
    Putere Rep
    50

Implicit

Undeva prin 2007 sau 2008 parca am facut un asemenea experiment oarecum similar cu cel de acum. Dar nu cu un wordpress. Pur si simplu doar cu indexul unui site pe un tld.ro
    Domeniul avea vechime atunci vreo 5 ani parca. Am dat o gramada de bani pe el numai sa fac experimentul asta
    In fine . Ce s-a intamplat. Pe index ( un html chior ) am facut un keyword stuffing dupa "camere foto" cu o densitate de vreo 5 % in pagina.
    Am postat numai pe forumuri ne-related manual , in semnaturi cu aceeasi ancora . Nu am folosit Xrumer. Nici un forum nu avea legatura cu industria IT.
    Am ajuns intr-o luna pe locul 3 dupa "camere foto" plus multe alte long tailuri
    A stat ce a stat pe acolo dupa care a fost penalizat. Nu ma mai regaseam nici macar in coada clasamentelor dupa nimic.
    Acum nu stiu cum a fost luata mai repede penalizarea . Ori din cauza unor rapoarte la Google pentru ca pozitia ocupata de un site spammy incepuse sa deranjeze , ori Google singur s-a prins.
    Cert e ca dupa vreun an jumate domeniului i-a fost ridicata penalizarea si a inceput sa rankeze iarasi dupa camere foto.
    Numai ca schimbasem complet continutul si instalasem un agregator de stiri politice. Ma amuzam cand vedeam ca sant pe prima pagina dupa "camere foto" cand la mine in text nu se regasea nicaieri expresia asta. Aveam de fapt camera deputatilor dar el reusea sa rankeze in continuare. Cert e ca ridicarea penalizarii s-a datorat probabil disparitiei acelor linkuri de pe forumuri.

Daca te gandesti insa sa spamezi bloguri de exemplu si peste noapte vei avea 10.000 de linkuri binenteles ca te vei lega la cap cu o foarte rapida penalizare.
    Este foarte posibil sa-ti iei PR dar atat. Cel putin in cazul testelor efectuate de mine in trecut cam asta se intampla.
    Intr-o saptamana aveam sute de mii de linkuri in Google . Penalizarea urma firesc dupa care la primul update de pr ma trezeam ca am 4-5 chiar si 6 intr-un caz cand aveam foarte multe linkuri pe situri .jp . Nu stiu daca o fi fost vreo concidenta.
    Ultima modificare făcută de RoManiac; 23rd November 2010 la 08:45.

Bukum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Vârstă
    33
    Posturi
    417
    Putere Rep
    31

Implicit

Cate backlinkuri apar in yahoo?

allex este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    56
    Putere Rep
    0

Implicit

Hai ca vreau si eu sa particip fac eu linkurile cu auto bloguri sau profile fara probleme am o lista de autoaprobate de 130.000 si pot sa fac cu un sincron de 2mb up/down cam 90 de mii intr-o ora (pot si mai putine ma refer cu time delay) .Referitor la domenii am mutat si eu un domeniu tare de pe 15 pe pag 2, cand o sa am posibilitatea sa postez linkuri pe forum o sa dau un exemplu

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de RoManiac Vezi Post
    Undeva prin 2007 sau 2008 parca am facut un asemenea experiment oarecum similar cu cel de acum. Dar nu cu un wordpress. Pur si simplu doar cu indexul unui site pe un tld.ro
    Domeniul avea vechime atunci vreo 5 ani parca. Am dat o gramada de bani pe el numai sa fac experimentul asta
    In fine . Ce s-a intamplat. Pe index ( un html chior ) am facut un keyword stuffing dupa "camere foto" cu o densitate de vreo 5 % in pagina.
    Am postat numai pe forumuri ne-related manual , in semnaturi cu aceeasi ancora . Nu am folosit Xrumer. Nici un forum nu avea legatura cu industria IT.
    Am ajuns intr-o luna pe locul 3 dupa "camere foto" plus multe alte long tailuri
    A stat ce a stat pe acolo dupa care a fost penalizat. Nu ma mai regaseam nici macar in coada clasamentelor dupa nimic.
    Acum nu stiu cum a fost luata mai repede penalizarea . Ori din cauza unor rapoarte la Google pentru ca pozitia ocupata de un site spammy incepuse sa deranjeze , ori Google singur s-a prins.
    Cert e ca dupa vreun an jumate domeniului i-a fost ridicata penalizarea si a inceput sa rankeze iarasi dupa camere foto.
    Numai ca schimbasem complet continutul si instalasem un agregator de stiri politice. Ma amuzam cand vedeam ca sant pe prima pagina dupa "camere foto" cand la mine in text nu se regasea nicaieri expresia asta. Aveam de fapt camera deputatilor dar el reusea sa rankeze in continuare. Cert e ca ridicarea penalizarii s-a datorat probabil disparitiei acelor linkuri de pe forumuri.

Daca te gandesti insa sa spamezi bloguri de exemplu si peste noapte vei avea 10.000 de linkuri binenteles ca te vei lega la cap cu o foarte rapida penalizare.
    Este foarte posibil sa-ti iei PR dar atat. Cel putin in cazul testelor efectuate de mine in trecut cam asta se intampla.
    Intr-o saptamana aveam sute de mii de linkuri in Google . Penalizarea urma firesc dupa care la primul update de pr ma trezeam ca am 4-5 chiar si 6 intr-un caz cand aveam foarte multe linkuri pe situri .jp . Nu stiu daca o fi fost vreo concidenta.
    Daca le-ai facut manual nu cred ca ar fii fost vro problema,dar daca le-ai facut automat trebuie sa le lasi sa se indexeze natural nu sa dai ping in ele. Teoretic daca era un domeniu vechi si avea linkuri facute mergea facute linkuri si automat . O sa fac si eu un experiment in scurt timp pe keyword "'radio"" ca vad ca este perfect pt un demo, ma (refer ca toata lumea are cate minim 200.000 de linkuri si domeniul care vreau sa il folosec nu are keyword in el, vreau sa fac ceva gen branding sa vad cat de sus poate sa urce,linkurile o sa le fac toate automat cate 3000 pe zii forumuri si profile pe un domeniu de 8 luni indexare nauturala.

GTXR este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    28th November 2010
    Vârstă
    38
    Posturi
    143
    Putere Rep
    29

Implicit

salut,sunt nou pe aici ,puteti sa imi spuneti cum pot obtine o indexare mai rapida a paginilor postate la un site de anunturi? nu am sitemap nici feed la el.Astept mai multe detalii sunt nou ,siteul este anunturi66 ro

Bukum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Vârstă
    33
    Posturi
    417
    Putere Rep
    31

Implicit

Dan, ceva noutati despre site?

Mariusbg este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    12th October 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    131
    Putere Rep
    32

Implicit

Cum mai merge treaba?
    Sa intelegem din tacerea ta ca experimentul a esuat cu succes?
    Aici gasesti cel mai bun dictionar | Click aici pentru marturii nunta

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

Experimentul nu a esuat deloc.
    Dar a urmat un alt curs.
    Asa cum am spus mai demult, i-am pus link-uri in mod agresiv, dar nu suficient de mult cum mi-as fi dorit.
    In momentul de fata a ramas asa, nu i-am mai adaugat link-uri de vreo doua saptamani, dar au fost indexate multe din urma.
    In momentul de fata este pe pozitia 2 in bing si yahoo si pe pozitia 24 in google.com / positia 9 (prima pagina!!) pe restul extensiilor

Ce am facut:
    seNuke + un serviciu de profile pe forumuri (NU xrumer) + commenturi manuale pe ceva bloguri (vreo 10 probabil) + profile pe forumuri facute semi-automat (bine.. am o extensie chrome care umple formularul cnd deschid pagina, nu mare inginerie) + voltrank (credite stranse de la alte site-uri)
    Doar 2 saptamani, dupa care am taiat tot, nici un singur link nu am mai adaugat.

Din pacate jobul meu offline incepe sa imi manance tot mai mult timp, asa ca va trebui sa las pe mana altcuiva promovarea agresiva
    Sau sa cumpar pur si simplu 10.000 link-uri xrumer/zi ca nu e o avere sa vad daca reusesc sa bat primele pozitii.
    Trust, but verify.

Dan
    Dan este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    111
    Data înscrierii
    17th November 2004
    Locaţie
    Cluj
    Posturi
    3.358
    Putere Rep
    111

Implicit

sa ma dau mare.jpg
    un grafic cu evolutia pozitiei pentru cuvantul cheie ales.

mentionez ca pe restul extensiilor google (.ro .co.uk etc) pozitia este 7, nu 15

Concluzia:
    Numele domeniului conteaza mult.
    De aia am si votat ca este cel mai important factor in SEO. daca numele domeniului este format strict din cuvintele cheie vizate, chiar si cu o extensie de calitate proasta (.info in cazul meu) reuseste sa bata multe pagini cu vechime, cu multe backlink-uri, etc.

Backlinkurile conteaza chiar daca sunt de calitate proasta.
    Inca mai dau roade procesele automate si semi-automate. Dupa parerea voastra daca ma apuc sa il inscriu in directoare o sa mai creasca? Urmeaza pagina 1 pe toate extensiile google, intr-o saptamana maxim o sa fie pagina 1 si pe google.com / en.

Continutul nou (fresh) conteaza! In fiecare zi continut nou... chiar daca pe prima pagina se schimba doar 3 titluri, google stie ca este continut nou si il apreciaza.
    Ultima modificare făcută de Dan; 17th December 2010 la 04:27.
    Trust, but verify.

Andrei S este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    453
    Putere Rep
    33

Implicit

Dan, ce program folosesti in poza pentru monitorizare?
    Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.

-Rares- este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    54
    Data înscrierii
    14th May 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.623
    Putere Rep
    54

Implicit

market samurai
    Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning

Pagina 6 din 8 PrimulPrimul ... 45678 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. WebDesign , Promovare . etc
    De CODEX în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 22nd June 2009, 16:26
  2. Promovare sau spam ?
    De DubluQ în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 18th January 2008, 08:36
  3. Asta mod de promovare...
    De tataraseni în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 24
    Ultimul Post: 22nd September 2007, 12:23
  4. Promovare widgets
    De Ioan Margineanu în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 9
    Ultimul Post: 30th April 2007, 13:48

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •