Rezultate 1 la 5 din 5

Subiect: Organizarea de concursuri

Afișare hibrid

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit Organizarea de concursuri

Am si eu nevoie de cateva sfaturi in legatura cu organizarea catorva concursuri.
    In perioada urmatoare voi rebrandui un site important de al meu, ii voi schimba )numele de domeniu ) si m-am gandit ca sa fac aceasta schimbare mai vizibila, sa o promovez mai bine prin organizarea unui concurs.
    Problema mea este ca nu prea stiu cum ar trebui organizat acest concurs astfel incat sa fie totul bine din punct de vedere legal, ce anume ar trebui sa fac.
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Mihai C este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    22nd February 2011
    Posturi
    139
    Putere Rep
    0

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

Salut,

Pai dpdv legal trebuie sa ai cam asa:

- un regulament semnat si stampilat de administratorul societatii. (te poti inspira din regulamentele altor concursuri asemanatoare cu al tau)
    - trebuie sa stabilesti cine plateste impozitul pentru premii daca depasesc o suma , parca 700 RON. Frumos ar fi ca impozitul sa il platesti tu in cazul in care se aplica si sa nu pui castigatorul premiului sa plateasca impozitul.
    - cand dai premiile trebuie sa faci un proces verbal de predare-primire ca sa poti sa te scazi cu ele in conta.

Si cam atat.

aaa.....si sa nu uiti sa respecti regulamentul si sa ai MARE GRIJA LA FRAUDACI, ca sunt multi care au meseria asta.

edyy este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    24th October 2010
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    42
    Posturi
    116
    Putere Rep
    29

Implicit

Acest aspect ma intereseaza si pe mine ( sper ca nu este problema ca folosesc acelasi thed pt a perveni dublarea ), dar mai mult sa creez cel mai mare impact posibil asupra userilor , si anume cat de departe sa mergi cu promovarea concursului, sa oferi un singur premiu ,dar mare ca valoare ,sau mai multe si mai mici, ce anume sa le ceri userilor sa faca pentru inscriere ( cele uzuale se subinteleg cont , posturi, etc ) cat de departe sa mergi. Unde sa stii concursul pe retelele de socializare sau pe siteul cu pricina.

Bineinteles orice alta completare la ce am zis eu este binevenita. Pe mine ma intereseaza promovare pentru forum si site in principal, si secundar pentru magazin online. Premiile m-am gandit sa fie in jocuri, chiar si carduri prepaid (siteul este despre jocuri )

Voi ce parere aveti?
    Ea era frumoasa ca umbra unui gand ... Intre ape, numai ea era pamant ...

Vali D este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    43
    Data înscrierii
    3rd November 2010
    Locaţie
    Orsova
    Vârstă
    39
    Posturi
    1.603
    Putere Rep
    43

Implicit

Edy,
    Depinde de nisa forumului. Daca este un forum de webmasteri, ai putea oferi ca premiu/premii domenii sau hosting. Eu as merge pe varianta, cele mai multe posturi saptamanal/lunar castiga. Bineinteles, poti premia primii 1-3-5 participanti.
    Pentru magazinul online: ai putea oferi ca premiu anumite produse sau vouchere. In schimb, ei sa scrie despre un/mai multe produs/e din acel magazin. De asemenea, poti organiza concursul pe facebook! Sa scrie pe wall-ul paginii ce produs vrea sa castige, apoi sa 'inceapa votarea'. Cele mai multe likeuri/comentarii castiga!
    Pentru siteul de jocuri: Sa comenteze la un anumit joc, apoi sa adune cat mai multe voturi comentariului. Vei avea nevoie de un script/plugin pentru a vota. Poti premia castigatorii in jocuri sau chiar carduri prepaid.

Daca as vedea siteurile, ti-as spune mai multe.
    Good luck!
    Vand Advertoriale (pr 5)

edyy este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    24th October 2010
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    42
    Posturi
    116
    Putere Rep
    29

Implicit

Forumul este despre jocuri si inca nu are prea multi membri constanti, prin acest concurs urmaream sa atrag cat mai multi useri in astfel de discutii. Forumul este Games Area Forum.
    Deasemenea nici pagina de facebook nu are useri. De aici si problema mea, as vrea sa evit genul de concursuri unde sa fie prezenti doar 4-5 useri si din care sa nu obtin nimic. Ca si valoare a premiilor ma gandeam sa fie undeva la 1000 de lei in jocuri si carduri prepaid.

Apreciez solutiile date si astept in continuarea sfaturi.
    Ea era frumoasa ca umbra unui gand ... Intre ape, numai ea era pamant ...

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Sponsorizez concursuri
    De Fium în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 10th June 2011, 19:18
  2. concursuri .net+concursuri .info
    De Daniel în forumul Domenii
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 8th September 2010, 13:13
  3. Ajutor in organizarea unui concurs
    De Psyche în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 15
    Ultimul Post: 6th July 2007, 18:36
  4. Organizarea De Concursuri
    De tataraseni în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 23
    Ultimul Post: 17th January 2006, 11:29

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •