Uitati-va aici !
Site-ul cu pricina si-a triplat in numai 3 saptamani traficul fata de luna noiembrie. Cauza se pare a fi o promotie care a innebunit efectiv utilizatorii de internet
Uitati-va aici !
Site-ul cu pricina si-a triplat in numai 3 saptamani traficul fata de luna noiembrie. Cauza se pare a fi o promotie care a innebunit efectiv utilizatorii de internet
sau au inceput o puternica campanie publicitare. din cite vad cei mai multi vizitatori au venit de pe gsmarena.
oricum si concursul cred ca are efect. asa am ajuns prima oara pe site-ul lor, printr-un link plasat de cineva pe phpromania, in care spunea de concurs...
Si eu tot asa am ajuns, printr-un link plasat de cineva pe un forum...
p.s. fain telefonul?
Campania de pe GSM Arena se desfasoara de ceva timp, dar se pare ca numai de la inceputul lui decembrie traficul a incepu sa creasca. Si uitati-va la evolutia traficului in ultimele 3 zile :
MarĹŁi, 20.12.2005 4.918
Miercuri, 21.12.2005 7.060
Joi, 22.12.2005 19.948
Mi-e imi miroase aici (dar este posibil sa ma insel) a spam, autosurf si alte lucruri necurate :
- daca te uiti la referintele din 22 decembrie ramai surprins de faptul ca sunt 50.800 afisari din vizite directe si numai 377 de pe gsmsarena;
- nu stiu cum se justifica aceasta pentru ca o campanie de promovare ar implica mai multe referinte, la fel si concursul repectiv ar aduce mai multi referenti;
- un program de promovare gen autosurf pare mai aproape de adevar;
PS : Iata una din campaniile de promovare agresive
Si eu am remarcat site-ul. Am primit de la ei, in decembrie, spam pe email la greu. Am impresia ca si-au facut o baza de date cu mii de adrese. Din fericire, mailurile au venit numai pe o adresa de Yahoo! pe care o folosesc pentru diverse sarcini... inscrieri in directoare, anunturi etc.
Lucian
"Temerile" mi-au fost confirmate : traficul este fictiv sau generat artificial.
Am avut mai multe discutii cu cativa prieteni din domeniu si am ajuns la concluzia nu justifica traficul respectiv; sunt prea multe vizite directe si normal ar fi fost ca promotia respectiva sa genereze referinte.
In plus pe phpromania se discuta despre rolul functiei fsockopen in generarea de trafic si personal cred ca aceasta a fost.
Off-topic....
Daca tot s-a ajuns la discutia cu trafic fals, cum se poate demonstra ca http://stat3.trafic.ro/stat/danmirahorianr...tatori/zi/#stat realizeaza trafic fals. Am facut o plangere spre cei de la trafic.ro dar nu au facut nici o miscare.
Ms.
Boingeanu Ben
Sa vedem - am trimis din nou un mail catre fraude ala trafic.ro .... poate s-o prinde si ei
Boingeanu Ben
Problema nu este trafic.ro pentru ca oricum nu pot face nimic in fata acestui tip de atac si nici nu sunt interesati.
Le-am scris celor de la Vegastel avertizandu-i despre acest aspect si care credeti ca a fost raspunsul ? Nu sunt deranjati
04 ianuarie 2006
Astazi am descoperit rezultatele promotiei Vegastel pe care le gasiti aici sau aici : http://www.vegastel.ro/rezultate_promotie.php?pag=0
Este surprinzator punctajul primului clasat : Aniculaesei Andrei cu 199.113 !?!
Din trafic imi este destul de clar ca totul este o facatura daca tinem cont de faptul ca aproape 95% sunt vizite directe.
Am o intrebare "idioata" in felul ei : cui folosesc toate acestea si cum accepta organizatorii promotiei o asemenea gogoasa ?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)