Content automat + linkuri spamat = ban garantat![]()
Content automat + linkuri spamat = ban garantat![]()
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Eu n-am mai gasit deloc autoblogurile pe primele pagini si nu stiu cat de bine mai merg. PE langa asta, multa lume se plange ca nu mai reuseste sa faca bani cu autoblogurile.
Eu cred ca experimentul poate ajunge in cazul unul, dar sigur va finaliza in cazul 2 la un momentdat![]()
@sandossu
Pai autoblogurile nu sunt niciodata facute sa se bata cu cuvinte cheie serioase. Ideea autoblogurilor e cantitate, nu calitate.
Reteta e.. cuvant cheie fara concurenta mare, seo la misto, ibl-uri cat s ajunga in fata si lasat doar contentul sa faca restu.
In plus... nu ai idee cate autobloguri pt produse amazon si clickbank sunt pentru ca 1)nu te prinzi ca sunt autobloguri 2)nu ai cautat porcariile pe care le vand ei
Trust, but verify.
Autoblogurile merg surprinzator de bine pe unele nise.
Un exemplu: Linkbuilding de experiment asemanator. Bafta![]()
D-day... s-a indexat siteul ?
Salut.
Site-ul s-a indexat la 24 de ore dupa ce am cumparat domeniul, pentru ca folosesc wordpress si sitemaps, ping-uri, etc, deci n-ar fi o problema indexarea.
Astazi, asa cum am promis, m-am apucat de "promovare". Am rulat toate uneltele cunoscute omului pentru ping, submit la site-uri de statistici, etc. Teoretic vreo 3000+ de link-uri, practic.. dracu stie.
Datorita unor probleme de natura tehnica si financiara, nu m-am putut apuca azi de micul meu spam.
Dar pentru ca ziua era planificata deja, am folosit un proces semi-automat de facut backlinkuri pe pagini cu PR intre 4 si 9. Cam 100 am reusit astazi, dar pentru mine nu s-a terminat ziua (nu sunt in romania, pentru cine se intreaba)
Rezultatele sunt deocamdata irelevante, mai ales ca domeniul este prea nou pentru rezultate, are doar cateva zile.
Dar... dimineata eram pe pagina 19, acum sunt pe pagina 16, saitul are 36 de pagini indexate. Nu apare inca in yahoo site explorer ca sa am o idee despre ce s-a indexat din afara. Am dat ping la toate link-urile create, deci ar trebui ca pana maine sa stie google de ele.
Pe site este WP ultima versiune evident, seo smart links, all in one seo, dagon sitemap generator, voltrank si cam atat.
Am mai pus un mic autoblog care scrie blogul, dar pe prima pagina apar doar link-urile, nu posturile intregi. Prima pagina este statica (user-generated content vezi-doamne, adica eu cand mi-oi aduce aminte)
Cam atat pentru astazi. Pentru intrebari va stau la dispozitie.
Trust, but verify.
Nu iti afecteaza "refresh rate-ul" faptul ca prima pagina e statica ?
Pai teoretic n-are de ce. In primul rand ca am continut fresh pe site.info/blog, in al doilea rand, prima pagina se va schimba o data la cateva zile cu cuvinte cheie bine alese, nu porcariile de mi le pune robotul in blog)
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)