Dan, sa nu tragem totusi concluzii pripite. Sa asteptam inca cateva saptamani si sa vedem daca au crescut/mentinut rezultate in serps.
Dan, sa nu tragem totusi concluzii pripite. Sa asteptam inca cateva saptamani si sa vedem daca au crescut/mentinut rezultate in serps.
Poti sa dai de mine usor, @contact.
Nu inteleg sensul propozitiei, scuze.
Vrei sa asteptam sa vedem daca se va mentine pozitia?
Asteptam, ce sa facem
Putem face si pariuri.
Trust, but verify.
Eu cred că se menține pentru o perioadă, poate încă n-au fost indexate toate backlinkurile.
Directoarele... eu merg după principiul că orice link e bun dacă ai timp, fie el cât de neînsemnat. Zic asta pentru că încă nu-mi dau seama care ajută mai mult, adică concret algoritmul care face diferența între importanța backlinkului în funție de un site, domeniu sau altul.
Poate vor contribui și cei ce au testat direct pe siteul lor spam agresiv, există și pe .ro dar se pare că nu vor să vorbească sau nu sunt prin zonă.
Dar nu e chiar un mare secret, prefer doar sa nu il scriu in clar sa il vada oricine.
Nu's secretos de fel, dar intelegeti si voi motivele.
Trust, but verify.
Ceva imbunatatiri in serps ?
ce finalitate a avut toata povestea?![]()
ce finalitate a avut toata povestea?
Din punctul meu de vedere s afaci experimente cu domenii .info este o mare pierdere de timp, bani si alte resurse. In general Google nu prea pupa domeniile .info iar experimentul sunt convins ca a fost facut sa se traga anumite invataminte din el. Nu poti face spam pe un domeniu care este suspectat din start de spam. Cred ca mai indicat ar fi fost sa se foloseasca un domeniu .net
Parerea mea ...
Domeniul este inca pe prim pagina pe toate extensiile google dupa cateva cautari cu concurenta mare. Are PR3 la ultimul update.
@karismasand - cine ti-a spus ca domeniile .info nu sunt bine vazute de google n-are treaba cu optimizarea. Sau ai inteles tu gresit.
Trust, but verify.
Ca sa ies din confuzie te rog sa-mi trimiti in PM site-ul sa-l pot verifica si pe urma revin cu un post, merci
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)