Rezultate 1 la 10 din 21

Subiect: Rugaminte - idei pentru promovarea unui magazin online de cadouri

Afișare hibrid

Prometeu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    27th October 2007
    Posturi
    1.434
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de Tsmihai Vezi Post
    @Marius Cristian Multumesc! Da, si asta este adevarat si mai e si faza ca oamenii sunt destul de reticenti la acest gen de cadou, se gandesc cum sa duca o hartie?
    Asta vroiam sa spun si eu, la noi in Romania Gift Card-urile nu prea sunt "promovate". Sincer , probabil se merge pe principiul, doar nu dau bani cadou.
    Nu stiu, poate se schimba si prinzi un val de noi clienti, adica in America, orice firma, pana si un mic butic de pe colt are posibilitatea sa iei Gift Card la ei, nu am inteles de ce dar presupun ca e la moda si cum luam mai tot din America .
    Ce fel de text foloseai in reclamele Adwords, nu faceau confuzia cu vouchere gratuite, nu?

Tsmihai este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    26th March 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    23
    Putere Rep
    0

Implicit

Ce fel de text foloseai in reclamele Adwords, nu faceau confuzia cu vouchere gratuite, nu?
    Nu, fiecare ad continea un call to action, plus o valoarea. ( un ex de ad : Ofera-i un voucher Spa Cadou. comanda acum cadoul perfect de la 100 lei )

Referitor la idee aca nu sutn promovate, ai dreptate sutn brand-uri in la noi care au sistem propriu de carduri cadou si nici nu mentioneaza de ele in magazin.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

@ Eradu Publicul tinta este format din oameni cu venituri peste medii si care obisnuiesc sa faca cadouri mai mari de 300 de lei. Din experienta de pana acum 85% din clienti sunt barbati, iar majoritatea cred ca s-au familiarizat cu conceptul de Gift Card de prin strainatate.
    Probabil ca e o chestiune de timp si de educarea a pietei.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

@1nescu Multumesc pt feedback! Proiectul imi place foarte mult, pacat ca momentan nu prinde cum ar trebui si cred ca principala cauza este mentalitatea oamenilor.
    Ideea a venit ca urmare a faptului ca de multe ori nu stii ce cadou sa alegi si atunci ma gandesc ca mai bine ii lasi libertate sa-si aleaga ce vrea decat sa cumperi un cadou pe care va fi nevoit sa-l schimbe sau eventual il va arunca intr-un colt.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Promovarea unui site
    De Gabriel Puscuta în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 8th November 2010, 11:56
  2. Vand link pr 5, magazin cadouri
    De martynesku în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 7th January 2009, 18:15
  3. Primii pasi pentru un prim magazin online...
    De Prometeu în forumul Comert electronic, e-Commerce
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 2nd December 2008, 00:30
  4. Promovarea unui blog medical in limba engleza
    De Psyche în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 21st February 2007, 15:09
  5. Promovarea unui site educational in limba engleza
    De Psyche în forumul Studii de caz
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 13th February 2007, 00:13

Permisiuni postare