Nu, fiecare ad continea un call to action, plus o valoarea. ( un ex de ad : Ofera-i un voucher Spa Cadou. comanda acum cadoul perfect de la 100 lei )Ce fel de text foloseai in reclamele Adwords, nu faceau confuzia cu vouchere gratuite, nu?
Referitor la idee aca nu sutn promovate, ai dreptate sutn brand-uri in la noi care au sistem propriu de carduri cadou si nici nu mentioneaza de ele in magazin.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
@ Eradu Publicul tinta este format din oameni cu venituri peste medii si care obisnuiesc sa faca cadouri mai mari de 300 de lei. Din experienta de pana acum 85% din clienti sunt barbati, iar majoritatea cred ca s-au familiarizat cu conceptul de Gift Card de prin strainatate.
Probabil ca e o chestiune de timp si de educarea a pietei.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
@1nescu Multumesc pt feedback! Proiectul imi place foarte mult, pacat ca momentan nu prinde cum ar trebui si cred ca principala cauza este mentalitatea oamenilor.
Ideea a venit ca urmare a faptului ca de multe ori nu stii ce cadou sa alegi si atunci ma gandesc ca mai bine ii lasi libertate sa-si aleaga ce vrea decat sa cumperi un cadou pe care va fi nevoit sa-l schimbe sau eventual il va arunca intr-un colt.

Răspunde cu citat