Ce fel de text foloseai in reclamele Adwords, nu faceau confuzia cu vouchere gratuite, nu?
Nu, fiecare ad continea un call to action, plus o valoarea. ( un ex de ad : Ofera-i un voucher Spa Cadou. comanda acum cadoul perfect de la 100 lei )

Referitor la idee aca nu sutn promovate, ai dreptate sutn brand-uri in la noi care au sistem propriu de carduri cadou si nici nu mentioneaza de ele in magazin.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

@ Eradu Publicul tinta este format din oameni cu venituri peste medii si care obisnuiesc sa faca cadouri mai mari de 300 de lei. Din experienta de pana acum 85% din clienti sunt barbati, iar majoritatea cred ca s-au familiarizat cu conceptul de Gift Card de prin strainatate.
Probabil ca e o chestiune de timp si de educarea a pietei.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

@1nescu Multumesc pt feedback! Proiectul imi place foarte mult, pacat ca momentan nu prinde cum ar trebui si cred ca principala cauza este mentalitatea oamenilor.
Ideea a venit ca urmare a faptului ca de multe ori nu stii ce cadou sa alegi si atunci ma gandesc ca mai bine ii lasi libertate sa-si aleaga ce vrea decat sa cumperi un cadou pe care va fi nevoit sa-l schimbe sau eventual il va arunca intr-un colt.