Salut,
Caut sa aflu care este in opinia voastra cel mai bun tool automat care va ofera informatii referitoare la SEO-ul unui site?
Multumesc,
Vladimir
Salut,
Caut sa aflu care este in opinia voastra cel mai bun tool automat care va ofera informatii referitoare la SEO-ul unui site?
Multumesc,
Vladimir
The Web Systems Engineering Blog
axandra pare a fi destul de bun! face o analiza seo completa! pe keyworduri in special ! pe vechimile paginilor! pe keyword density! insa din pacate e in engleza si costa si o caruta de bani !
Scriu pe blogul personal si administrez un blog cu reduceri pentru utilizatorii cumparatori din Romania
Daca tot dai o caruta de bani iti recomand IBP
Vezi cum e vremea inainte sa iti faci planuri !
Peste 4000 iconite in ORICE culoare, ORICE dimensiune si in 5 formate: iconsDB.com
util pentru mine websitegrader.com
StarNET, pare a fi acelasi lucru cu axandra recomandat de Lupanu?
Krm, arunc un ochi acum, multumesc.
The Web Systems Engineering Blog
nu cred ca exista un seo analyzer cel mai bun. toate sunt facute pentru a-ti face o idee
offtopic maneaalin, postezi doar pentru linkurile din semnatura sau doar mi se pare ?
Eu cand postez pentru linkuri pun 2 posturi maxim.Dupa aia bate la ochi.O sa incerc sa scriu mai multe,sa vad cum merge.
Te admir oricum,sincer.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)