l-am facut sa se incarce mai usor si tot nimic, nu cred ca are vreo legatura asta, site-ul a fost pe primele pagini ale google si cand se incarca greu...
l-am facut sa se incarce mai usor si tot nimic, nu cred ca are vreo legatura asta, site-ul a fost pe primele pagini ale google si cand se incarca greu...
Vad ca la semnatura ai site-ul cu www insa el e setat non www. De asemenea, vad ca linkul catre site are un redirect catre o pagina interioara, linkul direct catre domeniu nefunctionand. Cred ca mai bine ai pune o ancora catre pagina care te intereseaza cu cuvintele cheie care te intereseaza iar domeniul sa fie accesibil la adresa http://site.ro, fara acel redirect inutil.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
cred ca am gasit singur raspunsul
am facut greseala sa folosesc descriere si titlu cam la fel in directoarele web
din pacate acum nu pot sa mai modific inscrierile, cum fac sa imi revin din penalizare?
imi puteti spune daca este vreo metoda sa aflu daca am fost raportat ca spam catre google?
parerea mea:
1. abuz de link-uri (link-uri rele)
2. abuz de directoare
3. hidden text
4. s-au dat multe penalizari in ultima saptamana, chiar si eu am primit.
se pare ca si-a revenit de la sine, defapt am renuntat la un link catre un site ce avea footerul plin de linkuri si si-a revenit, nu stiu daca asta a fost cauza sau a fost o pura coincidenta
hidden text nu am pe site, incerc sa promovez site-ul fara sa fac spam, vreau rezultate obtinute prin metode corecte, riscul unei penalizari ar insemna o pierdere importanta pt compania ce detine site-ul
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)