Am nevoie de un coleg începător, care să știe să scrie impecabil, să folosească corect semnele de punctuație. Nu am nevoie de un content writer experimentat.
Perioada: fixă (4 luni) - termenul de început se va stabili în perioada imediat următoare.
Program: de luni până vineri, 8 ore pe zi, de preferință începând cu 09:00 dimineața / 9 ore pe zi cu pauză la prânz de 30 de minute și 2 alte pauze de 15 minute. Sâmbăta și duminica sunt zile libere. Nu există concesii de la program;
Plata: cadou paypal sau transfer bancar - sumă fixă: 800 de lei pe lună. Plata săptămânal. Nu ofer plata în avans;
Tip job: freelance / remote.
Nu există perioadă de training plătită. O să avem câteva discuții, după va trebui să scrie câteva articole pe zi. Ajustările se fac concomitent. Dacă articolele sunt dezastruoase, ne despărțim.
Comunicarea se va face prin Skype, pe mail sau Google Talk.
Mă interesează calitatea persoanei și apoi calitatea conținutului. Dacă știe să scrie corect, o să învețe în cel mai scurt timp. Mi-ar plăcea să lucrez cu o persoană tânără, receptivă, dornică să se perfecționeze - eventual un proaspăt absolvent de liceu. Dacă știți pe cineva potrivit descrierii mele, trimiteți-mi un mesaj, vă rog!
Este un job decent, pe perioada de iarnă, cea mai grea pentru majoritatea dintre noi. Aș aprecia corectitudinea.
Nu am nevoie de CV-uri, ci doar de câteva cuvinte "despre", după care îi voi invita la un interviu pe Skype.
Interviurile vor avea loc în câteva zile.
Există o probă scrisă scurtă și câteva întrebări legate de capacitatea de exprimare în scris, vocabular și gramatică.
Jobul este serios - trebuie să adaug conținut pe câteva site-uri, din mai multe domenii de activitate. Îi rog pe cei cu lacune de scriere corectă a limbii române să se abțină. De fapt, este singurul lucru care mă interesează din punct de vedere profesional.
Contact e-mail - office [at] globi [punct] ro. Răspund la mesaje doar pe mail, în ziua în care primesc mesajul sau în ziua următoare. Când o să găsesc pe cineva, o să postez aici.
Mulțumesc!