Rezultate 1 la 2 din 2

Subiect: Caut content writer perioadă lungă

designarti este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    18th June 2013
    Posturi
    174
    Putere Rep
    22

Implicit Caut content writer perioadă lungă

Am nevoie de un coleg începător, care să știe să scrie impecabil, să folosească corect semnele de punctuație. Nu am nevoie de un content writer experimentat.

Perioada: fixă (4 luni) - termenul de început se va stabili în perioada imediat următoare.
    Program: de luni până vineri, 8 ore pe zi, de preferință începând cu 09:00 dimineața / 9 ore pe zi cu pauză la prânz de 30 de minute și 2 alte pauze de 15 minute. Sâmbăta și duminica sunt zile libere. Nu există concesii de la program;
    Plata: cadou paypal sau transfer bancar - sumă fixă: 800 de lei pe lună. Plata săptămânal. Nu ofer plata în avans;
    Tip job: freelance / remote.

Nu există perioadă de training plătită. O să avem câteva discuții, după va trebui să scrie câteva articole pe zi. Ajustările se fac concomitent. Dacă articolele sunt dezastruoase, ne despărțim.

Comunicarea se va face prin Skype, pe mail sau Google Talk.

Mă interesează calitatea persoanei și apoi calitatea conținutului. Dacă știe să scrie corect, o să învețe în cel mai scurt timp. Mi-ar plăcea să lucrez cu o persoană tânără, receptivă, dornică să se perfecționeze - eventual un proaspăt absolvent de liceu. Dacă știți pe cineva potrivit descrierii mele, trimiteți-mi un mesaj, vă rog!

Este un job decent, pe perioada de iarnă, cea mai grea pentru majoritatea dintre noi. Aș aprecia corectitudinea.

Nu am nevoie de CV-uri, ci doar de câteva cuvinte "despre", după care îi voi invita la un interviu pe Skype.
    Interviurile vor avea loc în câteva zile.

Există o probă scrisă scurtă și câteva întrebări legate de capacitatea de exprimare în scris, vocabular și gramatică.

Jobul este serios - trebuie să adaug conținut pe câteva site-uri, din mai multe domenii de activitate. Îi rog pe cei cu lacune de scriere corectă a limbii române să se abțină. De fapt, este singurul lucru care mă interesează din punct de vedere profesional.

Contact e-mail - office [at] globi [punct] ro. Răspund la mesaje doar pe mail, în ziua în care primesc mesajul sau în ziua următoare. Când o să găsesc pe cineva, o să postez aici.

Mulțumesc!
    Despre consultanță și conținut site-uri turistice aici | Proiect personal Globi.ro.

designarti este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    22
    Data înscrierii
    18th June 2013
    Posturi
    174
    Putere Rep
    22

Implicit

S-a ocupat. Mulțumesc.
    Despre consultanță și conținut site-uri turistice aici | Proiect personal Globi.ro.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Caut content writer
    De emusro în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 4th September 2014, 01:59
  2. Caut content writer
    De eterna în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 22nd July 2012, 21:33
  3. Caut content writer
    De Ing3ras în forumul Continut web
    Răspunsuri: 3