Buna ziua, sunt in cautare de un job stabil pe partea de content writing sau administrare site-uri, dar in acelasi timp ma intereseaza si un internship la o firma ce presteaza servicii de internet marketing (fie ca vorbim de SEO, SEM s.a.m.d.).

Pentru job:
- pot lucra de acasa, dar ma pot si deplasa daca este vorba de Bucuresti
- program de tip part-time, insa, poate fi prelungit (1-2-3 ore in plus)
- am scris si scriu pe aproximativ toate nisele cautate aici pe forum, ceea ce ma face sa determin daca sunt sau nu apt este subiectul ce trebuie abordat. Pentru mai multe detalii putem vorbi in particular
- ca si administrare website-uri, poate fi vorba fie de magazine online sau afiliere, bloguri de stiri (despre nise vorbim in particular). Administrarea poate include fie adaugarea de produse noi pe site cu descriere, pret si alte detalii necesare, postarea de noi articole si formatarea lor, acceptarea comentariilor (daca este cazul) si alte lucru asemanatoare pe care le vom discuta cand va fi nevoie.


Legat de internship, ei bine, caut o firma la care sa fac practica pe o perioada de 3-6 luni cu posibilitatea de angajare, ulterior, daca rezultatele sunt foarte bune si daca munca depusa aduce profituri firmei. Practica poate fi platita sau nu, ramane de vazut ce este de facut pe viitor. Momentan pot spune ca pe partea de internet marketing ma descurc binisor, insa, vreau sa invat in continuare si sa devin bun sau si mai bine de atat. Ideea este ca atunci cand lucrez alaturi de alte persoane inteleg mai bine si invat mai repede fata de atunci cand stau pe net si ma ocup singur de site-urile mele. Chit ca citesc majoritatea postarilor de pe Seopedia ce au legatura cu internet marketingul.

Astept mesaj privat sau un comentariu aici de la persoanele interesate pentru a discuta mai multe detalii. In cazul in care nu este nimeni interesat, c'est la vie, pe viitor poate vor exista mai multe oportunitati de lucru.