Caut o persoana sa imi faca un logo si un banner pentru Anunturi Auto GRATUITE || AutoSet.ro
Fiecare sa imi trimta PM cu pretul si un portofoliu sau chiar logo-ul sau banner-ul facut inainte
Caut o persoana sa imi faca un logo si un banner pentru Anunturi Auto GRATUITE || AutoSet.ro
Fiecare sa imi trimta PM cu pretul si un portofoliu sau chiar logo-ul sau banner-ul facut inainte
Spune-mi cum ai vrea sa arate logoul si ce dimensiune doresti.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Poti arunca un ochi si aici : Logo Design | Ioan Decean | Designer Grafic - Part 3
Eu am colaborat cu persoana si a fost Ok.
Cheers!
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Mai ai nevoie ?
1. NU CER BANII INAINTE CA PRODUSUL SA FIE LIVRAT IN FORMA FINALA
2. INTODEAUNA DISCUT INAINTE CU CLIENTUL CAT SI IN TIMPUL PROIECTULUI
3. BANII SE LIVREAZA DUPA TERMINAREA PROIECTULUI<-- NU INAINTE -->
P.S
Nu am colaborat niciodata cu @lovelife !
Ultima modificare făcută de LexBruckner; 5th October 2011 la 14:00.
Sa se refere la radeon cu numele lu radeon si postul lui radeon nu cu numele meu si postul meu....
daca intru pe un post de al tau, care esti mai vechi si probabil ai un prieten doi care sunt admin si scriu acelasi lucru despre tine crezi ca o sa imi iau ban, chiar daca ma refeream la altul cu numele si postul tau?
Tu nu te-ai fi aprins in locul meu @Robyroy?
Eu te avertizam pe tine sa nu faci afaceri cu radeon, ce sa iti fac daca te prinzi cam greu
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Pai nu trebuia sa pui postul lu` radeon si numele lui atunci ? Daca intra oricine pe postul asta o sa creada ce am crezut si eu, nu ca radeon e ala de care trebuie sa se fereasca lumea...
Multumesc pentru avertizare.
--> feriti-va de el pentru pentru ca nu este serios.@Radeon Caut o persoana sa imi faca un logo si un banner pentru Anunturi Auto GRATUITE || AutoSet.ro
Cam asa ar fi trebuit sa fie....
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)