Asa cum o spune si titlul scriu articole atat in limba romana cat si in limba engleza si as dori sa gasesc de lucru. Am experienta, am mai scris articole deci nu ar fi o problema. Astept mesaje pe privat pentru cei interesati. Multumesc!
Asa cum o spune si titlul scriu articole atat in limba romana cat si in limba engleza si as dori sa gasesc de lucru. Am experienta, am mai scris articole deci nu ar fi o problema. Astept mesaje pe privat pentru cei interesati. Multumesc!
C'est la vie!
Off-topic: Beatrice, ai mai deschis 2 thread-uri identice pe 17 si 26 septembrie. Nu este nevoie sa deschizi 1000 de threaduri pe acelasi subiect. Ce-ar fi daca ar deschide fiecare cate un nou thread cand isi mai aminteste ca vrea sa mai vanda iar niste link-uri? Show some respect for the community
Rog moderatorii sa concateneze cele 3 threaduri sau sa inchida restul si sa-l lase pe acesta deschis, fiind cel mai recent.
Signatura lipsa
Nu stiu de ce mai pui anunt ca iti cauti de "lucru" daca nici macar nu esti in stare sa-mi raspunzi la un PM. Te-am intrebat care e pretul pentru articol de 600-700 de cuvinte si nici acum nu mi-ai raspuns.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)