Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 15

Subiect: Web Designer In Constanta

Marius Ciocan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    7th September 2005
    Locaţie
    Melbourne
    Vârstă
    48
    Posturi
    408
    Putere Rep
    37

Implicit

Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.

laufer este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    10th February 2006
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    41
    Posturi
    398
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Marius Ciocan @ Mar 9 2006, 11:09 PM) [post=11948
    Juniori angajati?

too_night este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Plesoianu Laurentiu @ Mar 9 2006, 11:15 PM) [post=11950
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    Juniori angajati?
    off-topic:

Numai si numai daca v]
    Juniori angajati?
    [/QUOTE]
    off-topic:

Numai si numai daca vrei sa te "autodepasesti"

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    7th September 2005
    Locaţie
    Melbourne
    Vârstă
    48
    Posturi
    408
    Putere Rep
    37

Implicit

-> too night: ai vreo problema legata de anuntul meu?

-> Laurentiu: defineste "juniori"
    Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Marius Ciocan &#064; Mar 10 2006, 05&#58;48 PM) [post=12074
    Marius Ciocan, suna a bataie&#33;
    Nu am nici o problema; doar o parere: anuntul suna comunist, nu tocmai chemator de oameni isteti si care stiu ceva ba, mai mult, mi se pare jignitor&#33; ; bine, asta daca stai sa il citesti si mai ales sa ii dai curs.
    Imagineaza-ti un om care vrea sa se "autodepaseasca" lucrand pt.altul&#33; Care altul ii baga conditie la angajare: daca vrei sa te audopasesti, bine&#33;&#33;&#33; (aici lipseste intrebarea: "cum va vedeti peste....ani"? - la care, bineinteles, raspunsul ar fi: "autodepasit"&#33;

In fine, eu am vrut sa spun mai finut si cu mai putine cuvinte prima data, dar ai cerut explicatii; este doar o parere; sper ca intelegi ce e de inteles.

post-edit: Laurentiu, nu m-am referpt la tine, n-are leg.cu asta ; vorbeam strict de "personalitatea" anuntului.

:lol: M-ai si "ars" la reputatie&#33; Off.., nu ]
    [/QUOTE]
    Nu am nici o problema; doar o parere: anuntul suna comunist, nu tocmai chemator de oameni isteti si care stiu ceva ba, mai mult, mi se pare jignitor&#33; ; bine, asta daca stai sa il citesti si mai ales sa ii dai curs.
    Imagineaza-ti un om care vrea sa se "autodepaseasca" lucrand pt.altul&#33; Care altul ii baga conditie la angajare: daca vrei sa te audopasesti, bine&#33;&#33;&#33; (aici lipseste intrebarea: "cum va vedeti peste....ani"? - la care, bineinteles, raspunsul ar fi: "autodepasit"&#33;

In fine, eu am vrut sa spun mai finut si cu mai putine cuvinte prima data, dar ai cerut explicatii; este doar o parere; sper ca intelegi ce e de inteles.

post-edit: Laurentiu, nu m-am referpt la tine, n-are leg.cu asta ; vorbeam strict de "personalitatea" anuntului.

:lol: M-ai si "ars" la reputatie&#33; Off.., nu asa se rezolva, mai Marius...

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    10th February 2006
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    41
    Posturi
    398
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de too_night &#064; Mar 10 2006, 06&#58;03 PM) [post=12077

Stai linistit, nu m-am ofensat.Oricum lucrez deja pentru o firma de webdesign din constanta.
    Marius cand spuneam junior ma refeream la toate modest spre bine.
    Oricum, am postat doar ca sa vad daca se mai cauta junio]

[/QUOTE]
    Stai linistit, nu m-am ofensat.Oricum lucrez deja pentru o firma de webdesign din constanta.
    Oricum, am postat doar ca sa vad daca se mai cauta juniori in webdesign. Eram curios.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    7th September 2005
    Locaţie
    Melbourne
    Vârstă
    48
    Posturi
    408
    Putere Rep
    37

Implicit

<div class='quotetop'>QUOTE(too_night &#064; Mar 10 2006, 08&#58;03 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
    [/QUOTE]

Vroiam sa vad ce face jucaria asta noua. Nici acum nu mi-am dat seama...este o chestie asa grozava de ai amintit de ea? Arde-ma si tu

Intorcandu-ne... aia cu autodepasirea este acolo pentru ca m-am saturat sa vorbesc cu oameni care au 5 ani experienta in CV dar in portofoliu siteul 20 seamana leit cu site-ul 2. Si nu este nimic rau (comunist, desuet, etc) sa incerci sa evoluezi profesional (sa te autodepasesti) si eu ca angajator sa cer asta.

Am lamurit-o?

<div class='quotetop'>QUOTE(Plesoianu Laurentiu &#064; Mar 10 2006, 10&#58;05 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
    ...lucrez deja pentru o firma de webdesign din constanta.
    Oricum, am postat doar ca sa vad daca se mai cauta juniori in webdesign. Eram curios.
    [/QUOTE]

Da. Chiar asta cautam. Pentru ce firma lucrezi?... in fine.. nu are importanta. Hai sa vorbim daca vrei si poate vei ajunge sa lucrezi cu cei mai buni din Constanta si nu doar pentru "o firma".
    Ce zici?
    Da-i pe PM sau pe mail la office at creative-design.ro.

Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    10th February 2006
    Locaţie
    Constanta
    Vârstă
    41
    Posturi
    398
    Putere Rep
    35

Implicit

Citat Postat în original de Marius Ciocan &#064; Mar 11 2006, 11&#58;06 PM) [post=12155
    Am lamurit-o?
    Da. Chiar asta cautam. Pentru ce firma lucrezi?... in fine.. nu are importanta. Hai sa vorbim daca vrei si poate vei ajunge sa lucrezi cu cei mai buni din Constanta si nu doar pentru "o firma".
    Ce zici?
    Ti-am trimis un mail, in care ti-am explicat care este s]
    Am lamurit-o?
    Ce zici?
    [/QUOTE]

Ti-am trimis un mail, in care ti-am explicat care este situatia. Multumesc pt interes

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Marius Ciocan &#064; Mar 11 2006, 11&#58;06 PM) [post=12155
    Intorcandu-ne... aia cu autodepasirea este acolo pentru ca m-am saturat sa vorbesc cu oameni care au 5 ani experienta in CV dar in portofoliu siteul 20 seamana leit cu site-ul 2. Si nu este nimic rau (comunist, desuet, etc) sa incerci sa evoluezi profesional (sa te autodepasesti) si eu ca angajator sa cer asta.
    Am lamurit-o?
    Well, nu&#33;.

1) Sincer, nu am auzit pe nimeni sa isi schimbe CV-ul in functie de cerinte (variate,nu?) ale unui angajator, cum ar fi: autodepasire, rezistenta la stres, lucru peste program si in week-end, etc; 100% trimite acelasi CV.

2) pe de alta parte, un exemplu scurt si sper relevant: vezi 2 anunturi in ziar, ceva de genul:

a ) firma care activeaza in domeniul curateniei toaletelor publice angajaza spalatorese care vor sa se autodepaseasca;
    b ) firma de webdesign din constanta angajaza web-designeri care vor sa se autodepaseasca.

Poti spune cum ti se pare primul anunt? vezi o diferenta semnificativa intre cele 2, din punc de vedere al mesajului transmis si poate personalitatii angajatorului (lasand la o parte domeniul de activitate al firmei)?&#33;? Daca da, poti scrie aici diferentele astea? ]
    Am lamurit-o?
    [/QUOTE]

Well, nu&#33;.

1) Sincer, nu am auzit pe nimeni sa isi schimbe CV-ul in functie de cerinte (variate,nu?) ale unui angajator, cum ar fi: autodepasire, rezistenta la stres, lucru peste program si in week-end, etc; 100% trimite acelasi CV.

2) pe de alta parte, un exemplu scurt si sper relevant: vezi 2 anunturi in ziar, ceva de genul:

a ) firma care activeaza in domeniul curateniei toaletelor publice angajaza spalatorese care vor sa se autodepaseasca;
    b ) firma de webdesign din constanta angajaza web-designeri care vor sa se autodepaseasca.

Poti spune cum ti se pare primul anunt? vezi o diferenta semnificativa intre cele 2, din punc de vedere al mesajului transmis si poate personalitatii angajatorului (lasand la o parte domeniul de activitate al firmei)?&#33;? Daca da, poti scrie aici diferentele astea?

Mai mult nu stiu sa explic.

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    46
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    46

Implicit

Mai tovarashi, omu&#39; a dat un anunt aici in speranta ca isi va gasi un "prichindel" pe care sa il traga langa el ... Nu ca sa afle "Cum sa dai un anunt de succes" sau "definitia autodepasirii" ...

Nu e deloc frumos si nici util, ca atunci cand cineva incepe un topic pe o tema anume, sa vina cativa care vorbesc despre orice numai de subiect nu .... Faceti subiect in "Bar Lobby", sau inventati un subforum nou cu tema "How To.." si bagati acolo definitii si pareri personale... Hai sa lasam omul sa isi gaseasca angajatul potrivit... indiferent de cum ni se pare noua anuntul...

NOTA
    PLS stergeti acest post maine...

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Constanta GeekMeet #1
    De Psyche în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 13th November 2009, 23:06
  2. Cumpar Banner pe Blog/Site - Oras Constanta-
    De inSecure în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 2nd April 2009, 01:00
  3. Programator PHP in Constanta
    De Psyche în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 1