Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 15 din 15

Subiect: Web Designer In Constanta

wrc
    wrc este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    13th October 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    217
    Putere Rep
    38

Implicit

1. am vazut eu destui care isi modifica CV-ul in functie de cerintele angajatorului, mi se pare oarecum normal.
    2. spalatoreasa are o slujba unde nu stiu cum poate evolua, dar in webdesign e cu totul altceva, comparatia e cam fortata.
    De exemplu angajezi pe unul care stie html si ai nevoie de xtml, el sa iti spuna ca el stie html si nu vrea sa invete, sau de ce sa se chinuie cu un design tableless ca pe el cand l-ai angajat nu i-ai cerut css.
    Exista oameni comozi, am dat de ei cand faceam parte din conducerea unei firme(adica eram sofer, conduceam masina), un lucru stiau sa faca, atat faceau , nu aveau ei treaba sa invete ceva nou.

Marius Ciocan este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    39
    Data înscrierii
    6th September 2005
    Locaţie
    Melbourne
    Vârstă
    49
    Posturi
    408
    Putere Rep
    39

Implicit

Si mai e aici un aspect: este anuntul meu platit de mine pentru angajatul meu platit de mine. Pragmatic..nu?

Orice cuvintel din anuntul ala are rostul lui. Ma repet...caut oameni care sa evolueze. Am vrut s-o spun in anunt. In fine... discutam pe langa oricum si nu stiu daca are o finalitate.
    Interesat in linkuri quality din siteuri in engleza cat si in acces in PBN.uri non publice. Please PM.

too_night este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

<div class='quotetop'>QUOTE(toto &#064; Mar 13 2006, 10&#58;19 AM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
    Nu e deloc frumos si nici util, ca atunci cand cineva incepe un topic pe o tema anume, sa vina cativa care vorbesc despre orice numai de subiect nu .... Faceti subiect in "Bar Lobby", sau inventati un subforum nou cu tema "How To.." si bagati acolo definitii si pareri personale... Hai sa lasam omul sa isi gaseasca angajatul potrivit... indiferent de cum ni se pare noua anuntul... [/QUOTE]
    @toto, nu tot timpul se raspunde fix la subiectul topicului; mai apare si o idee buna sau rea, subiectiva, referitoare la o parte din ce a fost postat. E bine sau rau, nu stiu; fiecare poate lua ce vrea din ea, sau chiar poate sa o ignore. (mai ales ca nu e vorba de agitatii, certuri, jigniri, cum au mai facut unii, stii tu.)

Daca vrei exemple referitoare la postat-ul pe langa subiect, poti lua jumatate din posturile tale; so, este exagerata pozitia ta de “rezolvator” aici; in fine, da bine, e adevarat...
    Eu am inchis subiectul.

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

Nu iti mai raspund in sensul "raspuns la provocare" ca nu vreau sa ii stric omului postul mai mult decat e stricat... Si asa, am stat pe ganduri daca sa iti raspund sau nu... Iar daca tu asa crezi, ca in general scriu numai "pe langa" , iti promit ca de azi nu mai scru nimic pe forum timp de o luna de zile...

too_night este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th November 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    704
    Putere Rep
    0

Implicit

nu am zis si nu cred ca scrii “pe langa”; sau NUMAI (au fost cazuri, asta ziceam); mi s-a parut doar exagerata “interventia” ta, si am incercat sa argumentez. Conteaza cum ai fi perceput tu atunci cand ai fost mai off-topic sa ti s-ar fi zis sa faci un topic la “barr&lobby” sau sa inventezi TU un forum “how to…” si “sa-ti bagi acolo parerile personale” ?&#33;? hmm...

Incercam (in felul meu, aiurea poate), sa exprim cele percepute de mine la citirea anuntului respectiv, si sa ii transmit lui marius asta (in ideea in care ar conta); that’s all.
    De aici, marius n-a inteles (se pare) ce am vrut sa zic, l-a deranjat, tu ai sarit sa-mi faci teorie cum ca unii mai bine ar posta la bar&lobby decat pe topic-uri, etc-etc-etc. A degenerat, asta-i.

Si asa cum eu am redeschis “subiect inchis pt.mine”, asa ai putea sa nu dai vina pe mine ca nu postezi o luna pt.ca pleci tu in concediu…

p.s. “postul omului” nu cred ca a fost de afectat de asta; cei de aici, care au fost interesati, cred ca au luat legatura cu el intr-un fel sau altul, daca a fost cazul; neogen-ul a ramas…

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Constanta GeekMeet #1
    De Psyche în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 13th November 2009, 22:06
  2. Cumpar Banner pe Blog/Site - Oras Constanta-
    De inSecure în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 2nd April 2009, 00:00
  3. Programator PHP in Constanta
    De Psyche în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 1