1. am vazut eu destui care isi modifica CV-ul in functie de cerintele angajatorului, mi se pare oarecum normal.
2. spalatoreasa are o slujba unde nu stiu cum poate evolua, dar in webdesign e cu totul altceva, comparatia e cam fortata.
De exemplu angajezi pe unul care stie html si ai nevoie de xtml, el sa iti spuna ca el stie html si nu vrea sa invete, sau de ce sa se chinuie cu un design tableless ca pe el cand l-ai angajat nu i-ai cerut css.
Exista oameni comozi, am dat de ei cand faceam parte din conducerea unei firme(adica eram sofer, conduceam masina), un lucru stiau sa faca, atat faceau , nu aveau ei treaba sa invete ceva nou.

Răspunde cu citat

nu am zis si nu cred ca scrii “pe langa”; sau NUMAI (au fost cazuri, asta ziceam); mi s-a parut doar exagerata “interventia” ta, si am incercat sa argumentez. Conteaza cum ai fi perceput tu atunci cand ai fost mai off-topic sa ti s-ar fi zis sa faci un topic la “barr&lobby” sau sa inventezi TU un forum “how to…” si “sa-ti bagi acolo parerile personale” ?!? hmm...