Well, nu!.Postat în original de Marius Ciocan @ Mar 11 2006, 11:06 PM) [post=12155
![]()
1) Sincer, nu am auzit pe nimeni sa isi schimbe CV-ul in functie de cerinte (variate,nu?) ale unui angajator, cum ar fi: autodepasire, rezistenta la stres, lucru peste program si in week-end, etc; 100% trimite acelasi CV.
2) pe de alta parte, un exemplu scurt si sper relevant: vezi 2 anunturi in ziar, ceva de genul:
a ) firma care activeaza in domeniul curateniei toaletelor publice angajaza spalatorese care vor sa se autodepaseasca;
b ) firma de webdesign din constanta angajaza web-designeri care vor sa se autodepaseasca.
Poti spune cum ti se pare primul anunt? vezi o diferenta semnificativa intre cele 2, din punc de vedere al mesajului transmis si poate personalitatii angajatorului (lasand la o parte domeniul de activitate al firmei)?!? Daca da, poti scrie aici diferentele astea? ]
Intorcandu-ne... aia cu autodepasirea este acolo pentru ca m-am saturat sa vorbesc cu oameni care au 5 ani experienta in CV dar in portofoliu siteul 20 seamana leit cu site-ul 2. Si nu este nimic rau (comunist, desuet, etc) sa incerci sa evoluezi profesional (sa te autodepasesti) si eu ca angajator sa cer asta.
Am lamurit-o?
[/QUOTE]
Well, nu!.![]()
1) Sincer, nu am auzit pe nimeni sa isi schimbe CV-ul in functie de cerinte (variate,nu?) ale unui angajator, cum ar fi: autodepasire, rezistenta la stres, lucru peste program si in week-end, etc; 100% trimite acelasi CV.
2) pe de alta parte, un exemplu scurt si sper relevant: vezi 2 anunturi in ziar, ceva de genul:
a ) firma care activeaza in domeniul curateniei toaletelor publice angajaza spalatorese care vor sa se autodepaseasca;
b ) firma de webdesign din constanta angajaza web-designeri care vor sa se autodepaseasca.
Poti spune cum ti se pare primul anunt? vezi o diferenta semnificativa intre cele 2, din punc de vedere al mesajului transmis si poate personalitatii angajatorului (lasand la o parte domeniul de activitate al firmei)?!? Daca da, poti scrie aici diferentele astea?
Mai mult nu stiu sa explic.

Răspunde cu citat