dar de cele mai multe ori iti este f greu sa implementezi acel psd, daca designerul nu are cunostinte de html, layout ... etc ...
asadar designerul tre sa stie ceva programare iar programatorul trebuie sa stie ceva design![]()
dar de cele mai multe ori iti este f greu sa implementezi acel psd, daca designerul nu are cunostinte de html, layout ... etc ...
asadar designerul tre sa stie ceva programare iar programatorul trebuie sa stie ceva design![]()
moviereads.com - flip pages, not content
Voi vreti Web Designer sau Grafician?
Cu stima,
Razvan Pop
Chiar asa... !!!Voi vreti Web Designer sau Grafician?
Pentru cine are nevoie de un designer de exceptie, repet, de exceptie, ma poate contacta... Si vorbesc serios, nu e misto.
Disponibil pentru: design sau layout print (revista, afise, reclame, etc), siteuri, coperti , etc... Inclusiv concept, copyright, etc ... creatie brand, logotype, etc ...
Pentru orice lucrare de grafica de nivel pro, astept PM sau mail...
PS
In curand va fi disponibil si un portofoliu online, insa pentru cine doreste un contract si vrea sa vada lucrari stau la dispozitie...
PPS (joke)
Stiu ca sunt modest ... :p
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
]Postat în original de Razvan Pop @ Feb 28 2006, 11:23 AM) [post=11178
Voi vreti Web Designer sau Grafician?
[/QUOTE]
Io designer ma...![]()
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Ei, hai sa ma explic, pentru mine un designer bun inseamna unu care sa poata face ceva de talia: www.ellenkent.com (asta este un design bun)... full XHTML si totul este cat se poate de cinstit 50% din costul proiectului.. (cine zicea ca liciteaza dublu :p)...
So, PM sau alex.cocieru@gmail.com
Ce vreti voi nu e greu dpdv grafic dar eu inca sunt in tranzitie de la tabele la cssNe vedem cand mai progresez ca trebuie sa o fac si pe asta. Vad ca toata lumea vrea full css si fara tabele, asa ca incep sa ma simt ca un dinozaur
Pana atunci, poate va ajuta ben sau toto.
Salut,
desi stiu ca imbin doua sau chiar mai multe posturi..sunt nou pe forum :p
Bogdan,23,student Info Iasi,sunt designer cu experienta 3 ani(identitate vizuala,layout,printuri,bannere..)
Daca are cineva nevoie de designer astept sa ma contactati,pentru portofoliu si restul..
O zi buna
Yo ..Salut,
Hmm .. http://forum.seopedia.ro/showthread.php?t=1562sunt designer cu experienta 3 ani(identitate vizuala,layout,printuri,bannere..)
Ultima modificare făcută de Cristian Mezei; 29th May 2006 la 01:08.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Atentie: alexcocieru e neserios!
pt ca? ... si Iliescu e neserios...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)