Rezultate 1 la 6 din 6

Subiect: designer factory

zaducu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    12th June 2005
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    37
    Posturi
    119
    Putere Rep
    37

Implicit designer factory

Salut la toti

Mi-am terminat si eu site-ul echipei mele de web design Designer Factory nu de mult timp si vreau si eu niste pareri legate de design, SEO etc.Sa incep cu SEO ca aceasta parte sta la baza acestui forum ..asa ... cuvintele cheie ale site-ului sunt design agency, experienced design agency, high quality web design, web design, webdesign, graphic design, print & packing design, website design,website redesign ce ar mai trebui pus in afara de alturi si titluri unice pe fiecare pagina ca sa fie clasat cat mai bine site-ul pt cuvintele de mai sus.Sunt deschis la orice schimb de linkuri , am pus site-ul in 20-30 de directoare web free cu pr 3-4 si sper ca la urmatoarul pr update sa am si eu macar 3-4 pr .Sunt puse h1 pt cuvintele cheie din site. Sunt indexate toate paginile site-ului pe google dar nu imi apare nici un IBL deocamdata.Cam atat imi aduc aminte in ceea ce priveste seo.La partea de design sunt deschis la orice propunere sau nemultumire si sunt gata sa raspund..

Multumesc

<span style="font-size:12pt;line-height:100%">Scuzati-mi greselile de exprimare</span>

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    44

Implicit

Ca si prima idee, ti-ai ales niste cuvinte foarte greu de optimizat, ce necesita mult timp (ani) - practic irealizabil (concurenta mare).
    design agency

News Services Projects
    21.08.05
    We add some useful links from our friends and not only from them.
    ...........................................
    07.07.05
    We've take care the GT Events company identity
    15.06.05
    We won the 1st place on the local phase of the "InfoEducatie 2005" contest and go to the national phase on 3-9 august with the project "Vechiul Iasi"
    12.05.05
    Work done for Lexen company. The result: a nice, clean HTML site that...
    22.03.05
    We are proud to announce that the HTML version of our website is finally done. You can check it out at ...
    18.02.05
    DesignerFactory won the first two places at the regional contest of History and Society in Virtual Dimensions and qualifiedfor the national contest...
    20.01.05
    Work done at the flash version of ariascooters.com. You can check it out at ...
    11.01.05
    UrbanWorks open its forum as support for techno music, urban/underground events, urban/street art...
    Web Design- website design or redesign- element design (navigation, headers, footers etc.)- banners (static and animated)- animations
    Visual identity- Basic- Stationery, signage (business cards,headers/footers,badges etc.)- Print design (advertising,promotions)- Package design
    Graphic Design- posters- flyers- DTP (desktop publishing)
    Latest project:Lexen Companywebsite design
    Current project:Arsenal HR identity & web design
    Asa va vedea orice motor de cautare pagina ta principala. De cele mai multe ori Google neglijeaza Meta-tagurile - deci cuvintele inscrise acolo au o valoare foarte mica. Defapt, lipsa continutului va face ca descrierea din Meta-tagul description sa apara ca si descriere a sitului pe motoarele de cautare. As incerca sa adaug mai mult continut, in care sa integrez mai des cuvintele cheie (1-2 cuvinte cheie pe pagina).

Iti recomand sa incepi sa folosesti si alt-urile si title-urile pentru imagini si linkuri. Pe langa aceasta ar fi mai usor o folosire mai intensa a *.css-ului. In loc de "onMouseOver="document['about'].src='images/html11o.gif'" onMouseOut="document['about'].src='images/html11.gif'" ai putea sa faci o noua clasa in css tip:
    Cod:
    .clasa a&#58;hover &#123;

background-image&#58; url&#40;imagine&#41;;

background-repeat&#58; no-repeat;

etc

&#125;
    Mai apar si scapari de <font etc> care tot trebuiesc inlocuite in css.
    Chiar pe prima pagina apare ceva de genul:
    Cod:
    &#60;link href=&#34;styles.css&#34; type=&#34;text/css&#34; rel=&#34;stylesheet&#34;&#62;

&#60;link href=&#34;styles.css&#34; rel=&#34;stylesheet&#34; type=&#34;text/css&#34;&#62;
    O linie ar trebui eliminata de acolo. Momentan atata am vazut. :hi:
    Felicitari pentru design. Chiar mi-a placut.

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    12th June 2005
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    37
    Posturi
    119
    Putere Rep
    37

Implicit

Multumesc mult pt feedback chiar am inv ceva din el nu stiam de faza cu onMouseOver ca se poate cu css .. momentan validam codul si apoi modificam si ce ai zis tu o sa vedem ce facem si cu ilayerul acela ...are cineva sa imi propuna o varianta mai buna dpdv al seo-ul care sa faca acelasi lucru ca acum la sectiunea News ( adica sa aiba scroll personal intr-un tabel) multumesc anticipat si mai astept feedbackuri

necropsique este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    44
    Posturi
    374
    Putere Rep
    37

Implicit

E normal ca headerul ala sa se pozitioneze diferit de la pagina la pagina ? Vezi ca secretul frumusetii e simetria

Noroace

Reputatie:
    37
    Data înscrierii
    12th June 2005
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    37
    Posturi
    119
    Putere Rep
    37

Implicit

e din cauza validarii..inainte aliniam intr-un fel cu javascript si acum aliniem altfel mai mult css si nu sunt inca toate paginile validate..deci se rezolva in scurt timp ...hai noroc si tie

Ben Boingeanu este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    12th July 2004
    Locaţie
    Suceava
    Posturi
    1.722
    Putere Rep
    44

Implicit

Am incercat site-ul tau si in Opera Version 8.02 si umbra nu se mai vede deloc, plus nu se mai realizeaza alinierea header continut.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Probleme cu Dinamis Media Factory
    De darkstar_tfd în forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 12th January 2009, 16:22
  2. Web Designer
    De Marius Mailat în forumul Locuri de munca
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 16th December 2007, 12:01
  3. Spam House Factory International Srl
    De inscaun în forumul E-mail SPAM
    Răspunsuri: 4