Salut la toti

Mi-am terminat si eu site-ul echipei mele de web design Designer Factory nu de mult timp si vreau si eu niste pareri legate de design, SEO etc.Sa incep cu SEO ca aceasta parte sta la baza acestui forum ..asa ... cuvintele cheie ale site-ului sunt design agency, experienced design agency, high quality web design, web design, webdesign, graphic design, print & packing design, website design,website redesign ce ar mai trebui pus in afara de alturi si titluri unice pe fiecare pagina ca sa fie clasat cat mai bine site-ul pt cuvintele de mai sus.Sunt deschis la orice schimb de linkuri , am pus site-ul in 20-30 de directoare web free cu pr 3-4 si sper ca la urmatoarul pr update sa am si eu macar 3-4 pr .Sunt puse h1 pt cuvintele cheie din site. Sunt indexate toate paginile site-ului pe google dar nu imi apare nici un IBL deocamdata.Cam atat imi aduc aminte in ceea ce priveste seo.La partea de design sunt deschis la orice propunere sau nemultumire si sunt gata sa raspund..

Multumesc

<span style="font-size:12pt;line-height:100%">Scuzati-mi greselile de exprimare</span>