Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate 21 la 27 din 27

Subiect: Resurse

c_n_m este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    25th February 2006
    Locaţie
    București / Ilfov
    Vârstă
    52
    Posturi
    622
    Putere Rep
    38

Implicit

Am cautat pentru cateva site-uri prezente in schema si aveau backlinkuri indexate in Google din paginile de pe site-urile partenere. In ceea ce priveste traficul, deocamdata nimic. Dar mai astept.

Aurel Dragut este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    27th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.077
    Putere Rep
    36

Implicit

Am atasat o lista cu url-uri negasite de googlebot dupa ce am curatat serverul de acel fisier linkdash.php
    Fișiere atașate Fișiere atașate

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    25th February 2006
    Locaţie
    București / Ilfov
    Vârstă
    52
    Posturi
    622
    Putere Rep
    38

Implicit

Dupa aproape o zi de la instalare, nici un click din cele 3650 de site-uri partenere! Probabil ca acel trafic de 3GB a fost generat de o eroare a scriptului. In ce priveste erorile NotFound obtinute, cred ca sunt normale daca s-au obtinut dupa eliminarea linkdash.php

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    27th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.077
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de c_n_m Vezi Post
    Dupa aproape o zi de la instalare, nici un click din cele 3650 de site-uri partenere! Probabil ca acel trafic de 3GB a fost generat de o eroare a scriptului. In ce priveste erorile NotFound obtinute, cred ca sunt normale daca s-au obtinut dupa eliminarea linkdash.php
    Pai sunt normale ca prezenta dar tu vezi ce continut au in adresa? Si asta am si incercat sa spun...ca acei 3GB erau realizati de anumite erori, caci veneau ceva vizitatori din afara care accesau paginile dar traficu era creat de ceea ce faceau ei la script ca doar hai sa zicem 50 de useri (daca iau in calcul e mult) nu au cum sa faca 3GB trafic la un site mic cum e al meu. In concluzie cine vrea sa ii foloseasca eu nu ii recomand.

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    25th February 2006
    Locaţie
    București / Ilfov
    Vârstă
    52
    Posturi
    622
    Putere Rep
    38

Implicit

Sunt normale si ca si continut. Am aruncat o privire pe linkdash.com si pe link-urile de "se dezvolta" din partners_new.php (echivalentul linkdash.php sau partners.php - fiecare cum a vrut sa-i spuna cand si l-a pus pe site). Vad de exemplu asa pentru pagina 2 a categoriei "Education": http://www.linkdash.com/partners_new...8a1911f0451b8/

Asta inseamna ca scriptul respectiv foloseste /education/2/40/3|e7e6b504e20a1ba63518a1911f0451b8/
    in loc de utilizarea normala a parametrilor prin metoda GET (variabila1=valoare1&variabila2=valoare2 etc). Asta nu este o problema in sine, fiind chiar o modalitate de a face URL friendly pentru motoarele de cautare fara a mai fi necesar ModRewrite in .htaccess

Faptul ca le-ai vazut in loguri fara "prefixul" http://www.site-ul-tau.com iar este corect, deoarece in loguri se memoreaza fara numele site-ului (logurile fiind deja asociate cu site-ul respectiv).

In ceea ce priveste traficul de 3 GB cred ca a fost vorba de vre-un script "agatat" sau asa ceva, la mine nici pana acum nu s-a intamplat nimic (nici un vizitator din site-urile partenere).
    Ultima modificare făcută de c_n_m; 24th October 2006 la 13:42.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    27th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.077
    Putere Rep
    36

Implicit

Citat Postat în original de c_n_m Vezi Post

Faptul ca le-ai vazut in loguri fara "prefixul" http://www.site-ul-tau.com iar este corect, deoarece in loguri se memoreaza fara numele site-ului (logurile fiind deja asociate cu site-ul respectiv).
    Ai inteles gresit acolo, nici eu nu am putut spune clar din cauza obstacolelor legate de nr. meu de post-uri din acel moment si regulile aparute. Link-urile de care spuneam erau de forma http://e7e6b504e20a1ba63518a1911f0451b8/

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    25th February 2006
    Locaţie
    București / Ilfov
    Vârstă
    52
    Posturi
    622
    Putere Rep
    38

Implicit

Inseamna ca puneau referer fake si la accesarile din reteaua de parteneri. Cand am facut pasul de validare a contului mi-au accesat cu referer "http://www.yahoo.com"

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Resurse
    De Krumel în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 25th October 2010, 03:28
  2. Resurse Web ....
    De brain în forumul Continut web
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 13th December 2007, 11:29
  3. Resurse web
    De undoweb în forumul Continut web
    Răspunsuri: 10