Caut o aplicatie web care sa permita utilizatorilor sa adauge resurse de genul: tutoriale, scripturi; in genul tutorialized.com si altele.
Daca aveti cunostinte de o aplicatie asemanatoare descriilor mele va rog frumos sa o postati.
Caut o aplicatie web care sa permita utilizatorilor sa adauge resurse de genul: tutoriale, scripturi; in genul tutorialized.com si altele.
Daca aveti cunostinte de o aplicatie asemanatoare descriilor mele va rog frumos sa o postati.
Poti folosii orice CMS pentru a realiza asa ceva, eu m-as descurca usor cu vesnicele pomenite - Wordpress si Drupal.
Boingeanu Ben
incarca joomla. sau cauta cms-uri pe opensourcecms.com
joomla e cel mai la trendi (folosit) acu, din cate mi-am dat seama. oricare l-ai folosi din cele mentionate mai sus sunt destul de populare si bine documentate.
Cei cu ' Drupal ' isi pot sustine constructiv optiunea? Votez Joomla.
Drupal.org
Drupalsites.net
Multe site-uri sint facute in Drupal.
Nu e doar un CMS...
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
Dau un exemplu idiot
Sa zicem ca vrei sa scrii o scrisoare.
Drupal iti da o foaie de hartie si un pix, joomla iti da un caiet cu pagini liniate si un pix cu trei butoane pe el.
Daca alegi Drupal si totusi vrei un caiet cu pagini liniate si un pix cu trei butoane , nu trebuie dacat sa instalezi un modul pentru a linia foaia respectiva, sau alt modul pentru a face din foaie un caiet, sa modifici putin codul (care e destul curat), etc etc
Daca alegi Joomla si vrei numai o foaie de hartie si un pix, adica ce ofera Drupal ca baza, atunci iti recomand sa iti instalezi Drupal sau sa inventezi alt cms![]()
In fine, Drupal are ceea ce trebuie ca se te poti apuca repede de treaba fara batai de cap, pe cand Joomla iti 'baga pe gat' atat de multe chestii inutile incat nu isi are rostul. (ma refer la instalarea de baza pentru ambele).
Plus, la partea de module, informatii legate de orice tine de cms-ul respectiv, comunitate, etc. etc. eu zic, ca Drupal iese in fata Joomla.
Cel mai bine, le incerci pe amandoua si vezi care iti place, punct![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)