Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 27

Subiect: Resurse

Iskander este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    9th December 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    749
    Putere Rep
    36

Implicit

http://www.indexguy.com/

link exchange.. pui scriptul lor intr-un fisier si ai un director..

imi e frica sa nu fie considerat siteul tau linkfarm avand in vedere sistemul ca obtii cam vreo 2000 de link-uri din prima...

imi place ca poti totusi sa filtrezi anumite categorii si siteuri..

ce parere aveti se merita?
    Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    63
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    63

Implicit

Nu.

Vreau sa am control total asupra website-urilor catre care dau link.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

kevinro este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    28th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    49
    Posturi
    369
    Putere Rep
    36

Implicit

Linkmarket mai ales e varza. Totusi, nu te obliga nimeni sa dai curs cererilor. Daca nu te uiti peste ele, pur si simplu or sa moara. Eu intru o data la 2-3 saptamani si ma uit din avion peste ele. Numai daca e ceva interesant raspund.

Problema e alta, ca Google s-a cam prins care sunt site-urile care frecventeaza asemenea comunitati si am impresia ca a inceput sa excluda din index pagini care contin linkuri facute in mod evident "la schimb". Deci practic un link exchange prin asemenea comunitati devine inutil. De unde rezulta, zic eu, diversificarea cat mai mare a surselor de link exchange. In orice caz, nu actualizarea "bulk" a unei pagini cu linkuri... ganditi-va ca alti 1000 de utilizatori vor face si ei acelasi lucru si practic veti crea 1000 de pagini pe net cu continut identic, usor de citit de algoritmul de cautare. Cel mai bine e sa dezvolti sectiunea de linkuri batraneste, incetul cu incetul, ca nu te grabeste nimeni.
    Lucian

Aurel Dragut este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    27th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.077
    Putere Rep
    36

Implicit

Un site asemanator cu IndexGuy am intalnit si eu pe numele de LinkDash la care la fel puneai scriptu si iti veneau instant vreo 4000 de linkuri dar avea buguri in script si m-am trezit brusc cu trafic exagerat de mare care mai omora si serveru (undeva la 3gb pe zi). Cu alte cuvinte cei interesati de asemenea servicii sa se mai gandeasca inainte.

c_n_m este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    25th February 2006
    Locaţie
    București / Ilfov
    Vârstă
    52
    Posturi
    622
    Putere Rep
    38

Implicit

Sunt mai multe astfel de site-uri care ofera instant mii de backlinkuri (reciproc sau contra plata). Aceste link-uri sunt obtinute intr-un timp foarte scurt, ceea ce nu este tocmai ok pentru motoarele de cautare.

Cu privire la traficul obtinut, ar fi super ca intr-o zi sa ti se faca trafic de 3gb pe zi, asta inseamna ca sistemul functioneaza. Problema e ca acest trafic, pentru a fi folositor, ar trebui sa fie real (deci nu pagini incarcate in iframe-uri sau "vizualizate" de oameni platiti sa faca asta). In legatura cu serverul care nu a facut fata la 3gb (presupun 3GB) pe zi, se poate gasi un host mai bun.

Aurel, cam din ce tari ti-a venit traficul respectiv? La refereri ai avut intr-adevar pagini in care se aflau listele de linkuri ale partenerilor de linkuri?

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    27th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.077
    Putere Rep
    36

Implicit

Din ce imi aratau statisticile veneau din S.U.A. si U.K., cat despre paginile respective unde ma gaseau ultima oara cand am verificat nu mai apaream problema era ca imi facea un trafic fals cu niste linkuri de ti se ridica paru in cap...adik de genu 335c1facb376019ebc47a922b9f4975c sau d0918d22ca83440f1b44502c9fa9b24b. Si cum aceste linkuri nu sunt reale era clar ca s-a folosit un fel de "hackereala", iar cei trei 3GB erau gigabytes nu gigabiti dar cand am scris nu am tinut cont de litere mari sau mici. Ideea era ca administratorii serverului de hosting s-au plans de anumite daune la server in sensul ca atunci cand se efectua acest trafic la mine serveru devenea instabil. Oricum acum nu pot posta link-uri dar daca dati un search pe google la linkdash gasiti imediat. In alta ordine de idei la acele pagini cu linkurile catre mine cred ca era blocat accessu pentru robotii de crawling avand in vedere ca nu apareau IBL-uri de acolo.

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    25th February 2006
    Locaţie
    București / Ilfov
    Vârstă
    52
    Posturi
    622
    Putere Rep
    38

Implicit

Interesant... Daca traficul venea in cea mai mare parte din US si UK nu e rau... In ce priveste 335c1facb376019ebc47a922b9f4975c si d0918d22ca83440f1b44502c9fa9b24b ar putea fi SESSION-ID, care uneori se utilizeaza ca parametri GET in cadrul URL-urilor. Chiar daca accesul crawlerelor la paginile cu link-urile reciproce a fost oprit (deci nu se obtin IBL-uri), in mare parte traficul se asteapta sa vina de la vizitatorii site-urilor partenere. Insa chiar si de la ~4000 site-uri partenere nu cred ca se poate obtine un trafic atat de mare. Dar de curiozitate am sa testez si eu sistemul si o sa pun rezultatele aici.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    27th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.077
    Putere Rep
    36

Implicit

Da, ai dreptate cu SESSION-ID-urile...adica atunci cand spui ca acele combinatii de litere si cifre ar putea fi SESSION-ID-uri numai ca acele combinatii imi apareau la Referali si fara altceva inainte, doar ht*tp://codul. Eu m-am lecuit complet in privinta lor. Nu imi mai trebuie.

Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    25th February 2006
    Locaţie
    București / Ilfov
    Vârstă
    52
    Posturi
    622
    Putere Rep
    38

Implicit

Am inteles, deci session-id-urile (daca asta erau) apareau fara restul linkului in fata... Am vazut si eu ca la pasul de verificare au accesat siteul avand referer fake Yahoo - ramane de vazut ce urmeaza. In privinta indexarii paginii care contine colectia de linkuri, am vazut in Google ca multe site-uri au indexata pagina respectiva fie ea linkdash.php, partners.php sau alta. Sunt curios sa vad traficul, daca ceva nu e ok inchid contul si gata.
    Ultima modificare făcută de c_n_m; 23rd October 2006 la 13:38.

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    27th August 2006
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    42
    Posturi
    1.077
    Putere Rep
    36

Implicit

Stiu ca la inceput cand am cautat eu nu gaseam linkuri catre mine de la vreun site prezent la ei...poate ca intre timp or fi fost prinsi ca nu lasau la indexare pagina (probabil vreo restrictie pusa in robots sau eventual nu aveau link direct sau indirect spre pagina respectiva).

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Resurse
    De Krumel în forumul Plagiat
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 25th October 2010, 03:28
  2. Resurse Web ....
    De brain în forumul Continut web
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 13th December 2007, 11:29
  3. Resurse web
    De undoweb în forumul Continut web
    Răspunsuri: 10