Scriu pe Calatoresc.ro despre locurile pe care le-am vizitat, iar dimineata citesc BunaDimineata.ro
Daca e .com vreu si eu pm.
Scriu pe Calatoresc.ro despre locurile pe care le-am vizitat, iar dimineata citesc BunaDimineata.ro
Am colaborat si eu cu Alvy. Totul a decurs foarte bine! Recomand! Siteul este bun!
Am colaborat cu Alvy si totul a mers conform intelegerii.
Am colaborat si totul a decurs ok.
Salut
Vreau si eu pm cu linkul siteului!
Salut, este vorba despre site-ul BunaDimineata.ro nu?
Am colaborat si eu cu voi pentru un interviu, m-a costat 60 de euro, destul de mult, ma rog si ghici ce?
Cu 80000 de vizitatori pe luna am avut 1 Backlink castigat (vezi print) din 1 februarie si pana acum, am mai multe backlinkuri de la comentariile lasate pe bloguri. Ceva nu este in regula aici. In mod normal ti-as fi verut banii inapoi, dar nu au fost ai mei, au fost ai unui client si a zis ca e ok asa, poti sa-ti iei pastile de ei
Screenshot (35).jpg
Vand advertoriale in peste 400 site-uri cu autoritate mare, pm pentru detalii!
Buna astaSalut, este vorba despre site-ul BunaDimineata.ro nu?
Am colaborat si eu cu voi pentru un interviu, m-a costat 60 de euro, destul de mult, ma rog si ghici ce?
Cu 80000 de vizitatori pe luna am avut 1 Backlink castigat (vezi print) din 1 februarie si pana acum, am mai multe backlinkuri de la comentariile lasate pe bloguri. Ceva nu este in regula aici. In mod normal ti-as fi verut banii inapoi, dar nu au fost ai mei, au fost ai unui client si a zis ca e ok asa, poti sa-ti iei pastile de ei, si cate backlinkuri vrei dintr-un singur articol? ce legatura au vizitatorii cu backlinkurile? se pare ca nu prea sti cu ce se mananca advertorialele.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)