Am dat din intamplare peste site-ul www.reclama.eu care au o oferta de promovare gratuita pe 1872 site-uri (.eu, .ro, .com.ro si .com). Cum poate fi gratuit? I-a incercat cineva?
Am dat din intamplare peste site-ul www.reclama.eu care au o oferta de promovare gratuita pe 1872 site-uri (.eu, .ro, .com.ro si .com). Cum poate fi gratuit? I-a incercat cineva?
Le dai adresea de mail (reclama , spam, ...) si siteul si timp de 1 ora sau ceva de genul asta, va fi afisat siteul tau, acolo in dreapta sus. Toate cele 1872 de domenii duc catre reclama.eu (domenii parcate)
Hmm... Deci reclama apare numai o ora? Si daca toate domeniile sunt parcate, cred ca au aceeasi clasa de IP...
Multumesc pentru raspuns
am incercat sa vad lista cu cele 1800 de site-uri si inca nu am reusit, nici pdf-ul nici pagina web
Este ametit total site-ul, iar lista de site-uri unde sunt afisate banner-ele cuprinte numai site-uri ...
Dadusem si eu de el cu ceva timp in urma... am vrut sa-l incerc... dar ceva m-a oprit!
Mi se pare o tampenie consumatoare de resurse si timp
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)