Website-ul Academiei Romane, sau orice subdomeniu al acestuia, nu sunt ale lui. El nu poate veni sa insinueze "ca vrea sa foloseasca cat mai bine acele website-uri de PR8 si PR9, spre folosul lui personal".
Inca astept raspunsul lui.
Website-ul Academiei Romane, sau orice subdomeniu al acestuia, nu sunt ale lui. El nu poate veni sa insinueze "ca vrea sa foloseasca cat mai bine acele website-uri de PR8 si PR9, spre folosul lui personal".
Inca astept raspunsul lui.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Sa inteleg ca nu se poate optine link exchange?
Sincer nu ma intereseaza sa vand, ci doar exchange.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Eu n-am insinuat nici un site, ci doar am intrebat ceva.
Noi facem romania de cateva luni, si intamplarea face sa am clienti cu pr7+.
Deal-urile le fac cum vreau, nu am cerut sfaturi despre cum sa-mi conduc afacerea, ci strict la subiect.
Dar se pare ca se vorbeste doar pe langa subiect, asa ca sincer nu are rost sa postez intrebari, atat timp cat nu se dau raspunsuri ci se prefera polemica.
Daca vrei sa sti cum fac, poti sa intrebi privat, si offtopic: sunt 4 pr9 in ro, 2 le fac eu, cu 2 sunt inca in negocieri. Pr8 sunt peste 15, incerc sa le iau pe toate.
Ma interesa sincer un raspuns la intrebarea mea.
Daca deranjez cu ceva, puteti ruga admin sa-mi dea ban!
Multumesc,
Pai eu nu pot sa iti daca se poate obtine link exchange sau nu. Teoretic se poate, dar practic ti-am explicat de ce nu cred ca rationamentul asta (un pr 9 valoreaza x pr7) este corect, pentru ca e greu sa faci la nivelul ala o schema de link exchange. Stii ca link exchange atrage dupa sine si posibile penalizari, in special cand sunt depistate tot felul de scheme de exchange. Unde si cum crezi tu ca ai gasi de exemplu 10 pr 7 unde sa iti poti plasa tu linkuri in schimbul a unui SINGUR link pe site-ul tau? Daca nu au acelasi proprietar, cum se impart ei pe linkul tau? (o zi la unu, o zi la altul sau cum?).
Legat de a doua parte a postului tau, uneori unii oameni par suspecti cand pun unele intrebari. Trebuie sa recunosti si tu ca nu e asa usor sa ai un site PR9 (chiar tu ai zis ca sunt doar 4), iar cand vine unul si intreaba cum face sa puna linkuri pe ele iti creeaza o anumita suspiciune (mai ales cand zici ca esti seo-incepator). De unde stim noi ca pe site-urile respective nu intri in vreun fel (vreun exploit) fara acceptul proprietarului? (sau cel putin fara ca el sa stie)
Intradevar, n-ar fi treaba noastra asta, insa daca tot iti dam sfaturi, macar sa avem o minima garantie ca ele nu sunt folosite in scopuri imorale. De asta ti se pun intrebari...
Sincer mie mi se pare o gluma de prost gust acest post. In primul rand siteurile alea cu PR8, PR9 in niciun caz nu-ti apartin. Daca lucrezi tu la ele, tu esti doar un fel de angajat. Nu vei avea niciodata dreptul de a face link exchange cum ai tu chef sau sa pui vreun link extern. In al doilea rand, cei care fac link exchange sunt cei cu maxim pr3,4. Nu am vazut niciodata un site cu pr5,6,7 sa ceara link exchange forumuri. Cel putin pana acum.
P.S. Sa mai notam ca un user care zice ca are 2 din cele 4 siteuri PR9 pe .ro nu stie limba romana? ,,Daca vrei sa sti cum fac" Ai uitat un i. Plus ,,optine"... etc.....
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)