Nu exista niciun site in Romania cu PR 9. Nici cu PR8 nu cred, dar am mici dubii.
P.S. Banuiesc ca stii ca un link de pr8 te ajunge minim 150-200$ pe luna. Cel de PR9 chiar 400-500 pe luna. Asta pe .com.
Nu exista niciun site in Romania cu PR 9. Nici cu PR8 nu cred, dar am mici dubii.
P.S. Banuiesc ca stii ca un link de pr8 te ajunge minim 150-200$ pe luna. Cel de PR9 chiar 400-500 pe luna. Asta pe .com.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
ba da exista site cu pr8
1 il stiu eumai caut si altele.
le1: vad ca e facut chiar de cel ce a initiat acest topic. Attitude Agency
le2: se pare ca avem si pr 9
Ultima modificare făcută de Krm; 5th October 2010 la 22:49.
Toate drumurile duc la Targoviste
acum sincer si site-urile cu pr7 la noi in tara le numeri pe degetele de la maine+picioare.
Toate drumurile duc la Targoviste
Acest tabel nu prea are legatura cu realitatea, eu am site-uri (pagini) de la PR1 la PR 5 si nici unul din ele daca ar fi dupa tabelul de mai sus nu prea ar cprespunde, de exemplu am mai putin link-uri decat spune tabelul pentru PR3 si eu am de fapt PR4.
E o inventie a cuiva, oricum algoritmii google de calculat PR sunt necunoscuti, si tabelele de genul de mai sus pot fi trecute cu usurinta la categoria SF.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Discutia asta poate fi comparata cu o discutie de genul
Daca am 10 h teren pe Marte cat imi dati echivalent pe Neptun.
PS ce site-uri ai descoperit cu PR8 si 9 in romania ca eu unul nu stiu, si ma refer la PR real nu fake
Ultima modificare făcută de lovelife; 6th October 2010 la 00:45.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Attagency, daca tot spui ca esti atat de novice SEO, de ce esti atat de increazator intr-ale PR-ului ?
Plus, spune-mi si mie te rog ce site cu PR9 ai tu pe .ro. Al tau, personal. Nu accept o evitare a subiectului, pentru ca esti prea increzator. Nu conteaza cum le spui, pe privat sau aici pe forum.
Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.
Rares, Finaldestiny, Cristian va ajut eu ACADEMIA ROMANA = PR 9 si are un subdomeniu realizat de attagency , uita-te in portofoliu lor. Si daca verifici cu checkpagerank.net o sa iti dai seama ca tabelul e destul de prost ( cel putin asa cred ) site-ul asta are total de linkuri 14469... si parerea mea e ca daca ai un blog unde postezi content unic si fara backlinkuri poti ajunge la un pr3 sau mai mare usor
P.S. : krm raspunsese la intrebare mai sus
Si daca are cineva oferte de articole in site-uri cu pr mare din .ro vreau si eu oferta![]()
Ultima modificare făcută de Carcotas; 6th October 2010 la 02:16.
Asumand ca un Pr9 face cat 10 PR 7, iar tu doresti schimb, cum crezi ca poti obtine o colaborare cu cineva care are 10 Pr 7 si sa mai doreasca sa faca si link exchange? Ma rog, colaborare ai putea obtine, dar unde gasesti omul respectiv?
Incearca sa vinzi pe .com . Sunt o gramada de PR-entuziasti care cred ca ar cumpara lejer si de la tine si au si bugete serioase pentru asta. Ca sa afli preturile cauta intai sa cumperi tu de la altii (Nah, stiu ca nu e cel mai ok ce te indemn, dar cum altfel poti afla EXACT pretul pietii daca nu incerci din ambele ipostaze?).
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)