Citat Postat în original de Marius Cristian Vezi Post
Si n-ar fi mai convenabil ptr cel care are site PR4 sa-si cumpere vreo 6-10 domenii, sa puna niste continut si linkuri catre ele din cel cu PR4, sa astepte vreo 3 luni ca sa se obtina la ele PR3 si apoi sa vanda linkuri pe vreo 8 siteuri cu PR3 la 10E/bucata, decat de pe unul singur cu 15?
Sper ca nu te astepti sa iti mearga calculele care le faci, atunci cand e vorba de transfer de pr.

Nu poti aproxima ce pr iti va da google oricat de geniu ai fi la calculele pe care le faci

Sunt multe criterii dupa care pretul ar putea fi mai mic sau mai mare. Nu am zis ca nu sunt. Am zis crudul adevar. Ala e pretul. Ca o sa gasesti pe diverse forumuri un tip de iti vinde un link mai ieftin sau mai scump tot ce e posibil. Preturile per general sunt alea de ti leam zis eu.

Numarul linkurilor externe de pe acel site conteaza foarte mult daca urmaresti transferul de pr, in schimb daca siteul e din aceiasi nisa si urmaresti cresterea in serp dupa cuvantul cheie nu prea mai conteaza asa mult.

Discutiile sunt foarte complexe... dar preturile de pe piate in putine cazuri se calculeaza dupe ele.