Cred ca tb sa te dezamagesc si sa iti spun ca pentru siteurile monitorizate atent (la care ai access al anumite informatii despre ele, in principiu daca siteurile iti apartin sau), lucrurile sunt simpla aritmetica (bineinteles ca la nivel statistic, pentru mine a mers aproape de fiecare data, esantionul de studiu este reprezentat de peste 70 de domenii urmarite pe timp de un an de zile). Iar principiul de calcul l-am enuntat mai deveme.
Apreciez foarte mult ca ai dinamizat acest topic (chiar ma gandeam ca iar am deschis un subiect tabu).
Pe de alta parte as dori ca topicul sa ramana la subiect; cristi (se pare ca al doilea tiz al meu comunica telepatic mai bine cu mine; in plus este bun prieten cu gramatica limbii romane, pe vremuri n-as fi crezut ca acesta ar fi un motiv serios de bonificare ptr cineva care scrie la calculator) si StarNET, eventual si tataraseni.
In concluzie posturile urmarite sunt:
- primul de pe prima pagina
- primul de pe a doua pagina: a rezultat dintr-o remarca buna a lui StarNET (nu vorbim de cifrele oferite, ci de principiile de calcul)

Răspunde cu citat