1 out of 1 members found this post helpful.
Cred ca singura solutie ar fi un cross domain rel=canonical. Mai exact, in cazul tau, pui articolele pe site-ul nou si ii indici lui google, de pe site-ul vechi, unde e continutul original, adica pe site-ul nou.
Oricum, sunt controverse in folosirea rel=canonical pe domenii diferite, plus ca e doar o directiva, in anumite cazuri google poate ignora tagul.
Eu unul nu am folosit, asa ca documenteaza-te bine inainte, in caz ca vrei sa implementezi treaba asta, desi sincer cred ca te complici. Prin redirect nu se poate face ce vrei tu.
1 out of 1 members found this post helpful.
Postat în original de
rehash
Poti pune o redirectare prin Javascript, eventual cu nofollow pt boti.
Eventual da mai multe detalii, vrei sa redirectezi doar utilizatorii? Cu ce te deranjeaza daca se "transfera" link-urile?
Eu am un domeniu mai vechi, sa ii spunem domeniul x, care are un trust flow cat de cat bun, dar am foarte putine articole pe el si un alt domeniu, sa ii spunem domeniul y, cu circa 300 articole unice, care are backlinkuri de slaba calitate catre el (nu doar catre root, ci si catre articole).
Acum as vrea sa combin cele doua baze de date: a domeniul y cu cea a domeniul x, deci sa raman cu o baza de date si cu domeniul x.
Problema este ca daca mut articolele de la domeniul y in baza la domeniul x, sa nu imi ia google ca duplicate domeniul x, iar daca fac redirect 301 imi ia acele backlinkuri de la domeniul y si tot e rau si asa.