Corect. Din moment ce scriptul ti-a detectat si afisat IP-ul public, la fel de usor ti-l poate pune si intr-un log alaturi de request/response headers
Corect. Din moment ce scriptul ti-a detectat si afisat IP-ul public, la fel de usor ti-l poate pune si intr-un log alaturi de request/response headers
Si pentru ca ideea a trecut brusc de la: "Daca folosesti proxy, se poate ajunge la ip-ul original cu un efort mai mic." la "sa afli TU ce ip am, nu sa aflu eu, ca eu stiu deja.", log-ul e pe site.
Have a try! Hide yourself!
uite:
https://seo.pub/x/2016-05-07_17-38-08.mp4
E un proxy. Poti vedea ca nu e VPN in setarile retelei.
Despre proxy de la opera nu stiu prea multe, nu am studiat.
Da. Dar tu ai dezactivat javascript. Corect? In cazul tau nu merge nimic.
Ideea e ca poti afla mai usor ip-ul real daca ai proxy. Chiar si un singur exemplu (eu - film mai jos) este suficient pentru a confirma ipoteza.
Daca foloseam un VPN, cu siguranta nu puteam sa aflu IP-ul real.
https://youtu.be/hTXhNSLpy5Q
Tabelul e din baza de date. Daca intrii pe site ar trebui sa il vezi. Si.. repet! E proof of concept. Ca in cazul tau nu merge.. asta e. Nu am ce sa fac. Nu am doctorat in treaba asta si cu siguranta sunt oameni care au si pot sa iti afle ip-ul si tie.
Am simtit nevoia de putina drama. Nu sunt chiar atat de multe griji O sa il prinda si o sa il baneze. Nu am inteles exact ce serviciu vrea sa "fenteze", dar sunt sigur ca o sa il prinda.
Nu stiu. Dupa cum am zis, nu sunt chiar expert.
Am avut 2 proiecte ce au necesitat putina cercetare in domeniul asta: cum sunt depistate conturile false de la Amazon (folosite pt. tranzactii false, sa iti faci rating etc.) si cum isi protejeaza google paginile din search impotriva crowlerelor (daca o sa cauti pe google "mama" si salvez paginile 1, 2, 3,...n folosindu-te de un program o sa se prinda si o sa te puna sa scrii un captcha). Am gasit cateva articole din care am tras concluzia ca nu e chiar asa de simplu. Daca e cineva interesat cred ca le mai am salvate...
Ma refer la diferite platforme de creare blog cu inregistrare gratuita, agregatoare, retele sociale, etc.
Daca depun efortul sa schimb IP-ul, cu siguranta nu o sa folosesc aceeasi parola, username, email, etc.
Nedumerirea mea se leaga insa de ce fac mai departe, avand in vedere ca, asa cum am zis, ma aflu in imposibilitatea de a folosi acelasi IP la logare cu cel folosit la inregistrare. E ok asa? Mie mi se pare asta un semn mai mare de intrebare decat daca as folosi IP-ul personal pentru crearea a 20 de conturi, de exemplu. Din ce vad pe .com, toata lumea spune sa folosesti un proxy, insa nimeni nu zice ce se intampla daca te loghezi in conturi mereu cu alte IP-uri.
Voi cum manageriati situatiile de genul si in prezent cum va folositi eficient si pe termen lung de intreg ansamblul web 2.0 in procesul de link-building?
Nu poti sa folosesti acelasi proxy?
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)