Buna ziua,
1. Am tot gasit aici pe forum diferite moduri de a alcatui lista de backlinkuri disavow, incat nu stiu cum este corect sa fie alcatuita.
2. A avut cineva succes dupa ce a trimis lista de backlinkuri disavow?
Buna ziua,
1. Am tot gasit aici pe forum diferite moduri de a alcatui lista de backlinkuri disavow, incat nu stiu cum este corect sa fie alcatuita.
2. A avut cineva succes dupa ce a trimis lista de backlinkuri disavow?
Salut.
1. Nu sunt convins ca l-am folosit corect (sau poate e alta metoda/ceva detalii nestiute de mine), insa stiu ca trebuie sa pui link-urile pe care le vrei disparute intr-un fisier text, unul dupa altul pe care ulterior il incarci in wmt. Nu mai retin exact insa daca vrei sa "dispara" un intreg domeniu trebuie sa treci in fisier: domain:example.com. Ai aici informatii chiar de la sursa: https://support.google.com/webmaster.../2648487?hl=en.
2. Si da si nu. Din cauza unui comentariu lasat pe un site cu adresa mea de blog lasata in el, m-am trezit cu vreo 1800 de link-uri de la acel site, probabil din cauza unui plugin sau ceva de genul. Am folosit disavow tool conform instructiunilor date chiar de google/chiar si de alte site-uri insa nu a disparut definitiv din wmt. Am observat o scadere cu privire la numarul de link-uri insa dupa o vreme au crescut din nou. In cazul meu, am contactat adminii site-ului respectiv si m-au ajutat ei cu stergerea comentariului meu.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)