Ajuta cu ceva postarea de linkuri pe fb?
Ajuta cu ceva postarea de linkuri pe fb?
Normal ca ajută, dar depinde unde sunt postate si câți vad acele linkuri.
★★ Produse artizanat marca Daniel Havrince si stiri din Maramures ★★
ma refer la urcare in serp
Nu
Toate linkurile externe de acolo sunt nofollow si nu se pot pune pe anchor text. De unde sa ghiceasca google expresia targetata?
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Chiar daca nu te ridica in serp, eu cred ca postarile de pe fb te pot ajuta. Mie, de exemplu, imi vine trafic de pe fb via google. La unele cautari pe G, sunt afisat cu postari de pe pagina de fb.
La pozitionarea in SERP nu cred ca te ajuta, cel putin pe mine nu m-a ajutat. Insa printr-o pagina de facebook iti aduci trafic, prin postari iti aduci trafic, iti faci site-ul cunoscut, vinzi, socializezi si intr-un bussines cu cat cunosti cat mai multi oameni cu atat ai un profit mai mare.
Singurul lucru de care sunt sigur e ca te pot ajuta sa obti un venit suplimentar din vanzarea publicitatii. Semnalele din retelele de socializare ii poate convinge pe unii ca site-ul e urmarit si are un anumit public fidel. Unii dintre acestia nu stiu ca e posibil ca toate semnalele sa vina doar din faptul ca proprietarul isi distribuie zilnic continutul pe zeci de grupuri si in realitate toate semnalele sunt artificiale.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)