daca am doua siteuri A si B , pe acelasi pachet de hosting si pun link de pe siteul A spre siteul B , pot fi penalizat? sau nu il ridica deloc?
daca am doua siteuri A si B , pe acelasi pachet de hosting si pun link de pe siteul A spre siteul B , pot fi penalizat? sau nu il ridica deloc?
De penalizat nu are de ce. De ridicat: in functie de cat de ridicat e site A.
Concluzionand: relax, google nu e chiar asa de maniac Pune link linistit link de pe a spre b si continua sa aduci linkuri si catre a, in paralel cu b.
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
SI daca e pe acelasi host dar daca dau ping ip-urile difera? As avea si eu o situatie similiara, insa eu am schimbat ip-urile. Am pus banner fara nici un alt (Empty anchor) si mi-l arata in top link dupa o sapatamana.
e ceva de genu. ns1 cu ip asta 1.1.1.2 ns2: 1.1.1.4
si la site doi: e ns1 cu ip: 1.1.1.3 si ns 2: 1.1.1.4 dar daca dai ping vede cu 2 la sfarsit si cu 3.. cu 4 nu
Cred ca cel mai simplu rezolvi problema cu un amarat de pachet de hosting. Am gasit unul in 2 minute: 8.29 euro pe an, TVA inclus.
Nu inteleg de ce te agati de solutia cu acelasi IP cand hostingul a ajuns atat de ieftin.
Siteul tau e in balarii, nu urca? Competitorii te bat de iti suna apa in cap? Ai fost penalizat si nu stii ce sa faci? Cel mai probabil ai nevoie de un audit SEO complet. :)
Nichita eu am patit destule cu hostingul asa ca nu dau vrabia din mana pe cea de pe gard. AM avut hosting cum spui tu la 2 euro pe luna/ anual sa zic era mult mai scump decat 8. Cand site-ul a facut 200 de viz am luat suspend. Cand i-am intrebat de ce? Raspunsul a fost unul brutal: "Dupa ce ca ai un site foarte complex(wordpress) care consuma multa resurse, mai intrebi de ce am suspendat hostu?" . Asa ca prefer sa dau 10 euro pe luna si sa-mi tina ceva. Am avut si 300 online si hostul n-a picat (e share).
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)