era un thread pe care nu-l mai gasesc cu inscriere pe site-uri de web design .... si in functie de cate de bun era design-ul erai aprobat sau nu ...
era un thread pe care nu-l mai gasesc cu inscriere pe site-uri de web design .... si in functie de cate de bun era design-ul erai aprobat sau nu ...
Ca tot veni vorba, Maldinii, care a fost pana la urma efectul asupra siteului tau?
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Am folosit metoda la mai multe site-uri , iar din punctul meu de vedere merita mai mult decat directoarele web de exemplu, link-urile mai sunt bune pentru ca mai vin si pe imagini, si variaza profilul de link-uri, nu ai doar directoare.
Poti vedea un exemplu aici : Open Site Explorer , sunt cateva zeci de link-uri de la aceste galerii .
Ca si trafic doar cssmania.com conteaza, daca esti aprobat primesti mai mult de 1mie de vizite, iar daca ai si site-ul pe nisa aceste vizite valoreaza destul de mult.
Codeinwp.com - Wordpress experts
Uite aici o lista: The CSS Gallery List - Submission Made Easy .
LE: Portfolios.ro nu are nici o treaba cu asta.![]()
Scriu pe blog despre online, marketing si programare web.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)