Maine postez pe Nimicul lui Krumel - SEO, SEM, Link building, WA, CRO un articol review la cognitiveSEO.com - Cutting Edge Large Scale SEO Analysis dar si cupoane cu reducere 15 -20% lifetime.
Daca va intereseaza, de maine puteti folosi toolul.
Maine postez pe Nimicul lui Krumel - SEO, SEM, Link building, WA, CRO un articol review la cognitiveSEO.com - Cutting Edge Large Scale SEO Analysis dar si cupoane cu reducere 15 -20% lifetime.
Daca va intereseaza, de maine puteti folosi toolul.
Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.
off: Krumel, te rog fa threadul asta sticky. Probabil va deveni o resursa foarte utila pentru noi toti.
Merci.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Codul e pe blog, 20% reducere lifetime.
Bucurati-va de el. Apreciem feedback, aici sau pe site.
Am primit si eu email de la voi cu reducere 25% lifetime, dar nu ma convins, si nu imi place ca trebuie in versiunea de test sa preplatesc o luna, nu imi place ca nu au o interfata si in romana, doar sunt romani, puteau sa faca si asta. Si nimic din prezentarea aceea sumara nu ma convins ca ar trebui sa cumpar acest produs, ar putea sa dea o versiune de test si fara sa fii nevoit sa platesti.
Emailul trimis arata bine, dar lipsesc chestii elementare link-ul catre site, un link catre pagina de comanda, nu stii pe ce site trebuie sa intri ca sa vezi despre ce este vorba, in schim au link catre facebook, twiter etc.
Codul ar trebui sa fie mai vizibil
Te inteleg ca esti f entuziasmat deoarece esti implicat in acest proiect, dar pe mine nu m-au convins.
Nu lua ca o critica, ci ca neajunsuri constatate astfel incat sa puteti sa aveti succes
Pentru mine este superb sa stiu ca se lanseaza pe piata un produs romanesc, dar trebuie sa lucrati la modul in care convingeti oamenii.
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Eu m-am inregistrat si am adaugat o campanie, la prima vedere lipsesc multe lucruri , e destul de greoi de navigat .
Codeinwp.com - Wordpress experts
Razvan, piata principala e .com, nu .ro. Vor face si versiune romaneasca daca exista piata, sint sigur.
noi am dezvoltat un script asemanator dar il folosim doar pentru proiecte inhouse...
m-am gandit si la ideea de a-l imbunatati putin si sa-l facem public insa nu prea avem timp de asa ceva, trebuie lucrat la design si la ussability...
Servicii profesionale de optimizare site - 9 ani+ experienta
Designul, ca designul, usability e mult mai important.
Nu ar fi un lucru rau sa il faceti public
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
hehe... public pe banutzi desigur. pentru ca desi pare usor nu este.. numai pentru proiectele la care lucram momentan avem in jur de 12 mil inregistrari in tabela de backlinks - primii 10 competitori pentu cuvintele cheie targetate, lucram acum la vreo 30 site-uri, si in medie am setat 30 cuvinte cheie la fiecare...
deci sa fii convins ca daca-l facem public va fi pe banutzi
Servicii profesionale de optimizare site - 9 ani+ experienta
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)