25th October 2011, 17:43
1 out of 1 members found this post helpful.
Site-urile care publica informatie automat sunt mirosite repede de Google si isi atrag reputatia aferenta.
Probabi s-a mai discutat pe acest forum despre update-ul de algoritm denumit Panda. Scopul acestui nou algoritm este de a curata chiar acete tipuri de site-uri care publica informatie in mod automat. Din experienta mea, pot spune ca este timp pierdut. In anumite cazuri chiar poate dauna.
A vazut cineva lista de linkuri? Ne poate oferi cateva exemple?
29th March 2013, 21:28
1 out of 2 members found this post helpful.
1000 de backlinks aici si inca una aici. Pentru 3000, click hier.
Acum ceva vreme am cumparat niste link-uri (si inca cumpar, apropo) pentru un site de jocuri (gen "jocuri cu gagici") intr-o limba mai... exotica.
In acelasi timp, am inceput sa aduc backlink-uri cu ajutorul site-urilor de mai sus - pentru un site de jocuri (gen "jocuri cu muieri"), in aceasi limba - GRATIS!
Link-urile cumparate sunt toate related (si m-au costat cateva milioane), in timp ce backlink-urile astea, nu (no cost).
Rezultatul? Acum, dupa ceva vreme, pe "jocuri cu muieri" am mai multi vizitatori din cautari decat celelalt.
Uitasem: pentru "jocuri cu muieri" am apelat si la un serviciu de pe seoclerks (5$) care mi-a adus cateva mii de backlinks.
31st March 2013, 09:55
Le poti folosi pentru tier 1 sau tier 2, pentru site-ul principal in nici un caz.
14th April 2013, 11:07
Aici aveti peste 1000 de backlinks IndexKings - The Best Rapid Indexer Online Today! folositi cu incredere.