Am si eu o intrebare, link-urile interne conteaza? Ajuta? Sunt vazute "cumva"?
Am si eu o intrebare, link-urile interne conteaza? Ajuta? Sunt vazute "cumva"?
Ajuta pentru optimizarea on-page a site-ului. Este ideal sa ai paginile bine legate intre ele prin backlink-uri cu anchor text de calitate. Exemplu clasic: wikipedia
Signatura lipsa
Chiar nu credeam ca-s cine stie cat de valoroase. Mersi frumos de raspuns.
Sigur ca sunt valoroase, trebuie sa iti legi paginile de cate ori ai ocazia (daca pe o pagina ai continut relevant si pentru alte pagini din site, linkezi cu ancora relevanta)
google iubeste ordinea si disciplina, daca siteul tau e legat intuitiv, totul merge struna la crawlat si la transferul de juice in-house...
Ma joc si scriu despre jocuri, in special jocuri noi.
Eu am testat, un link pe site cu ancora poate face cat 10 backlink-uri.
Se observa la majoritatea site-urilor, cuvantul home este inlocuit cu un cuvant cheie, un ex.
legaturile interne cu text ancora scris bine spre pagini relevante sau importante din site ajuta si la generarea de sitelinks de catre Google.
legaturile din breadcrumb (bara de navigare) ajuta la generarea de adresa site .tld > Categorie > Subcategorie la afisarea paginii la cautare in Google.
Strazi si obiective din orasul Timisoara localizate pe Harta Timisoara.
Bun... Mai explicit decat atat, nici ca se putea. Va multumesc frumos tuturor![]()
In plus de asta, daca te pasioneaza subiectul "PageRank", sa stii ca un site cu multe link-uri interne si multe pagini indexate are si un PR mare.
Am un exemplu de site cu PR5 care in yahoo site explorer arata asa:
Iar Google arata, pentru acelasi site, ca a indexat 180.000 de pagini.
Trust, but verify.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)