Rezultate 1 la 8 din 8

Subiect: Link building pt pagini interne

Bukum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Vârstă
    32
    Posturi
    417
    Putere Rep
    29

Implicit Link building pt pagini interne

Salut baieti, as avea multe intrebari de pus aici pe forum, nou fiind, dar momentan incep cu aia care ma framanta cel mai mult.

Cum pot sa aduc backlinkuri pentru paginile interne ? Le-am optimizat onpage pentru anumite long tailuri insa nu pot sa trec de locul 4-5, sa ajung pe 1 sau macar 2 pentru a primi mai mult trafic, diferenta fiind mare intre #5 si #1 din punctul asta de vedere.

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    983
    Putere Rep
    45

Implicit

Poti incerc si internal linking pe cuvintele care te intereseaza.
    Cele mai avantajoase sunt linkurile primite din articole cu continut asemanator paginilor tale iar pentru asta trebuie sa iei contact cu cei care detin site-urile care te intereseaza, sa platesti pentru articole (review-uri) sau sa lansezi un concurs, asa cum fac multi acum pentru a obtine linkuri.
    PS: e pt site-ul cu avatare?

cosmin3 este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    28th September 2010
    Vârstă
    37
    Posturi
    12
    Putere Rep
    0

Implicit

Poti sa scrii un articol si apoi il trimiti la site-uri de article submission, punand un link spre o pagina interna la resource box. Bineinteles ca articolul si pagina trebuie sa aiba legatura intre ele.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Vrei pe o pagina anume? Sau in general cand scrii continut nou? Daca vorbim de linkuri naturale, le vei obtine atunci cand esti citat. Asta inseamna ca pe nisa ta esti primul cu anumite articole sau esti unul dintre cei care ofera continut unic si propriu (adica analize, rapoarte, topuri sau cine stie ce astfel de articole mai poti genera tu in functie de nisa). Putin mai "artificiale" pot fi anumite parteneriate in care te mai intelegi cu altii din nisa ta sa va interlinkati fara sa exagerati (la un articol esti tu sursa, la altul e el sursa si tot asa).
    O alta solutie este sa te linkezi dintr-un articol in altul, cum ti s-a mai sugerat. Social Media este iarasi o solutie. Linkurile (multe si bune) pot avea un impact asupra paginilor tale interne direct (aici e f discutabil) sau indirect (adica te linkeaza altii pentru ca te-au gasit prin intermediul Social Media).

De multe ori (pe articole de duzina sa zicem), faptul ca tu iesi pe locul 5 iar concurenta pe restul nu se datoreaza neaparat linkurilor pe care aia le iau si tu nu le iau. Cauza poate fi autoritatea pe care site-ul tau o are pe nisa respectiva. Asta inseamna ca daca lucrezi la autoritatea home-pageului, vei ajuta indirect si la ridicarea in SERPs a paginilor interne (primeste mai multa autoritate de la home-page).

Ultima idee, cea mai "artificiala" dintre toate este asa mai babeasca. Daca ai o pagina care merita incerci sa o promovezi pur si simplu acolo unde poti: submitat in directoarele de articole, lasat deep link pe unde este posibil, platirea unor articole pe alte site-uri cu link spre ea sau daca este un content de calitate si propriu (analiza proprie, top, etc.) poti trimite mailuri celor din nisa ta (faci si tu research sa vezi daca au vreunii linkurile zilei sau recomandarile saptamanii sau orice altceva).
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Bukum este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Vârstă
    32
    Posturi
    417
    Putere Rep
    29

Implicit

Ma intereseaza sa promovez cateva pagini interne. Nu este vorba de un blog.

Legat de social media, am folosit doar bloguri dofollow, dar e cam greu pentru long tailuri. Directoare nu am folosit, am sa incerc sa caut directoare care accepta deep links. Are cineva vreo lista?

@cristi: Multumesc ca ai confirmat faptul ca autoritatea home-pageului ajuta la ridicarea in serps a paginilor interne. Urma sa intreb asta.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    36
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    51

Implicit

Pai avand home-pageul autoritate mare o transmite mai departe catre paginile catre care linkeaza (deci ultimele articole). In prima faza, pana nu iei linkuri deloc spre ele, eu asta-l vad principalul criteriu dupa care rankeaza paginile respective (bine, eu discut acum un pic mai general pentru ca inteleg ca in cazul tau e totusi vorba de altceva).
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

Bogdan Ungureanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    17th September 2010
    Locaţie
    Craiova
    Vârstă
    33
    Posturi
    431
    Putere Rep
    30

Implicit

Citat Postat în original de Bukum Vezi Post
    Ma intereseaza sa promovez cateva pagini interne. Nu este vorba de un blog.

Legat de social media, am folosit doar bloguri dofollow, dar e cam greu pentru long tailuri. Directoare nu am folosit, am sa incerc sa caut directoare care accepta deep links. Are cineva vreo lista?

@cristi: Multumesc ca ai confirmat faptul ca autoritatea home-pageului ajuta la ridicarea in serps a paginilor interne. Urma sa intreb asta.
    Încearcă site-uri de social bookmarks cum ar fi cica.ro (ăsta îmi vine acum în cap, probabil sunt și altele) pentru deep linking.

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

Implicit

Citat Postat în original de Bogdan Ungureanu Vezi Post
    Încearcă site-uri de social bookmarks cum ar fi cica.ro (ăsta îmi vine acum în cap, probabil sunt și altele) pentru deep linking.
    De obicei astea sunt nofollow

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Link exchange ca tehnica de link building
    De Diana în forumul Link/banner exchange
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 28th April 2012, 02:40
  2. Site links pt pagini interne?
    De deadworldisee în forumul Stiri despre motoarele de cautare, SEO si Marketing
    Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 17th November 2009, 10:19
  3. intrebari seo: timp de reactie google, link-uri interne
    De attempt în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 22nd June 2009, 13:43
  4. Pagini = linkuri interne = vizite?
    De edy12006 în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 7
    Ultimul Post: 17th March 2009, 01:17
  5. PR pagini interne
    De mamulea în forumul Discutii generale privind optimizarea si motoarele de cautare
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 19th December 2007, 18:06

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •