hahaha, bag de seama ca vorbim vorbe. Daca tu Dan esti ambasador, te ocupi cu site-uri si seo (zici) si Alexa e ceva irelevant pentru tine, ma tem ca INDIFERENT ce-ti voi spune va suna a limba straina.
Iar daca oamenii de aici sunt de acord cu prostia spusa de tine, hmmmm.... va trebui sa stau mai mult. Acest forum are 15,473 rank Alexa, ma intreb de ce oare??? Poate imi raspunzi tu, Dane.
Coxy e bine, multumesc.
Nu, nu am facut inca nimic Mar asa ca jedi, stai un pic ca avem timp....
Iti dai seama acum cand nu zic nimic daca veniti pe mine cum o sa fie cand incep??? hahaha.
Lasand gluma la o parte, orice fel de gluma, detest sa scriu tampenii numai ca sa fac nu stiu cate posturi si sa pot incepe ceva de la capat.
Alexa intr-adevar conteaza. Si acum de cand google si-a mai schimbat regulile conteaza si mai mult. Alexa nu poate fi manevrat, indiferent ce ar spune altcineva...
Google insa poate fi manevrat, de un an tot primesc in email oferte de link exchange pentru ''robotzei'' de rank 3,4 si Alexa 10 milioane.
Alexa da traficul uman, este daca vrei o masura a creativitatii si originalitatii.
Este practic IMPOSIBIL sa ai 100k in Alexa si sa nu ai trafic de calitate. Este absolut posibil sa ai google rank 3 si sa nu ai sau sa ai trafic netargetat.
Alexa in acelasi timp da si altceva - calitatea backlinkurilor care sper din tot sufletul meu sa fie scopul nostru aici. Cel putin pana in 10k Alexa pentru ca dupa aia nu mai conteaza principii de seo obisnuite.
digg.com/news/business/i_will_advertise_your_site_on_10_social_networking _sites_for_10_microjobs_4_all
Asa fac eu. Asa am ajuns la rankul acela in 50 de zile. Nu ma intereseaza o pagina google. Ma intereseaza toate paginile google referitoare la cuvintele mele cheie.
Din cauza asta daca cauti dupa ''micro jobs'' (200 de milioane rezultate) ma vei gasi pe prima pagina poz 1, 2 pe a doua pagina, pe a treia etc, etc
Pentru ''haine online'' daca vrei dl Dan (9 milioane rezultate) chiar e hilar sa discutam...
Ar trebui sa ne oprim aici.
Am ceva de spus in alta directie. Eu am venit la voi. Am spus buna ziua. Dar vad ca e la mare cautare lipsa de politete.
Ne vom respecta cand ne vom cunoaste mai bine, sunt convins de asta, pana atunci bunul simt ar trebui sa-ti spuna sa dai binete unui nou venit
Multumesc
Cristian

Răspunde cu citat