Pe scurt:
Cei de la divine-music.info, care au un site slab, sub medie parerea mea, (daca vreti sa va amuzati uitati-va la meta description) sunt pe locul 5/6 pentru cautarea "free music" pe google.com. Cum au resit ? U Ș O R ! Ofera un mic script care reda muzica non-stop, au gasit o piata care indrageste acest serviciu (in majoritate bloggeri din Indonezia - un exemplu aici : dianazone.blogspot.com), acestia au pus scriptul pe site (impreuna cu link-ul cu anchor text-ul minune) pentru ca "imi place sa ascult muzica cand scriu pe blog" < mi-a spus unul dintre ei, si toate acestea = WiN ! Peste 2200 backlinks cu anchor text "free music" obtinute cat se poate de legitim, i-au adus in top intr-o concurenta foarte stransa.
Vreau sa preiau modelul, ma rog.. sa-l adaptez. Desi ideea era mai veche in capul meu, si stiu ca "daca unui om ii place ceva, la un moment dat va avea link catre acest ceva" dar acum m-a lovit serios.
Revenind la titlul topicului: Vi se pare ceva in neregula cu sistemul lor ? Sau altfel zis.. daca imprumut ideea as avea de ce sa ma tem? Stiu ca nu e corect "moral" sa bag si un link html pe langa playerul pe care il voi oferi, dar e dreptul meu pana la urma, nu ? Daca vor sa-l scoata bine, daca nu.. e ca un semn de multumire din partea lor. Hai ca o iau razna daca mai gandesc mult. Astept parerile voastre![]()