Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 31

Subiect: Cum obtinem linkuri?

Popescu Marian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    45
    Data înscrierii
    18th April 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    44
    Posturi
    983
    Putere Rep
    45

Implicit Cum obtinem linkuri?

Cum obtineti linkuri si care credeti ca sunt cele mai bune, usoare si white-hat metode de a strange linkuri? Preferati cantitatea sau calitatea, cum ati procedat pana acum?

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

Implicit

Pentru mine link building inseamna 90% link bait. Nu cumpar linkuri si nu fac link exchange decat foarte rar si nu cu siteurile importante.

Eu nu dau 2 bani pe linkuri de pe siteuri irelevante si prefer link bait-ul pentru ca de cele mai multe ori imi aduce linkuri foarte relevante. Dupa parerea mea, relevanta inseamna totul si cel mai bun link e atunci cand cineva imi preia o stire ( o rescrie ) si imi pune link catre stirea mea. Asta inseamna ~100% relevanta si ajuta enorm. Eu asa mi-am crescut toate blogurile si a dat randament mult mai mare decat toate exchangeurile si linkurile cumparate.

Eradu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    20th August 2010
    Posturi
    619
    Putere Rep
    35

Implicit

Da, dar la link bait cu texte poti fi si furat mult. Mai ales la anumite nivele, nise, se poate alege praful de munca ta, iti copiaza 10 textul fara link, de la aia zece mai iau 100 si tot asa, la final nu mai stie nimeni al cui a fost...

Alex Dumitru este deconectat Administrator
    Reputatie:
    62
    Data înscrierii
    20th April 2006
    Locaţie
    Pitesti / Bucuresti
    Vârstă
    35
    Posturi
    3.339
    Putere Rep
    62

Implicit

Am patit asta de foarte multe ori, dar n-ai ce sa faci, asta e viata. Incerci din nou si din nou si tot o sa aduni linkuri.

Ericpolec este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Iasi
    Posturi
    245
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de Alex Dumitru Vezi Post
    Pentru mine link building inseamna 90% link bait. Nu cumpar linkuri si nu fac link exchange decat foarte rar si nu cu siteurile importante.

Eu nu dau 2 bani pe linkuri de pe siteuri irelevante si prefer link bait-ul pentru ca de cele mai multe ori imi aduce linkuri foarte relevante. Dupa parerea mea, relevanta inseamna totul si cel mai bun link e atunci cand cineva imi preia o stire ( o rescrie ) si imi pune link catre stirea mea. Asta inseamna ~100% relevanta si ajuta enorm. Eu asa mi-am crescut toate blogurile si a dat randament mult mai mare decat toate exchangeurile si linkurile cumparate.
    Nu cred ca inteleg despre ce vorbesti, link bait ? Adica introduci linkuri spre site-uri de-ale tale in articole scrise pe alte site-uri de aceeasi nisa ?

Krm
    Krm este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    30
    Data înscrierii
    13th October 2009
    Locaţie
    Targoviste / Bucuresti
    Posturi
    802
    Putere Rep
    30

3 out of 3 members found this post helpful.

Implicit

link-bait e tehnica de a scrie continut de calitate pentru a atrage link-uri de pe alte site-uri. pe scurt, eu scriu un articol si tie daca ti-a placut sau il preiei imi pui si mie un link inapoi.
    mai multe detalii aici
    Toate drumurile duc la Targoviste

haotik este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    24th October 2006
    Locaţie
    Ploiesti
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.328
    Putere Rep
    38

Implicit

Sandosule sunt de acord cu tine, dar ai incercat vreodata link bait in .ro sa vezi daca pune cineva link, mai iti ia si stirea cu totul copy paste

Andrei S este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    31
    Data înscrierii
    16th September 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    453
    Putere Rep
    31

Implicit

Forumurile mi se par o buna sursa de linkuri in ceea ce priveste siteurile comerciale. Ma refer exclusiv la .ro ( nu activez inca pe .com ca sa pot sa-mi dau cu parerea ) si in mod deosebit as vrea sa accentuez fara spam, ba chiar din contra! In trecut am incercat fel si fel de chestii pana am observat ca spamul nu duce nicaeri. Am obtinut mult mai mult postand atunci cand omul cauta un serviciu ( pe care siteul pe care il promovam il oferea ) iar postand aiurea pot spune ca nu am reusit nimic altceva decat sa-mi pierd vremea. Deci putine posturi dar de calitate cat mai ridicata ( adica in primul rand atunci cand este nevoie de ele ) = linkuri care aduc si vizitatori! ( in cele mai fericit caz pot vorbi de sute de vizitatori intr-un moment bun pt nisa doar de pe un forum!!! ).
    Am un blog de afiliere blog Comparix dar si site Comparix.

Krumel este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    69
    Data înscrierii
    15th November 2004
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    6.261
    Putere Rep
    69

Implicit

@krumel: #share daca in profilul de LinkedIn lasi anchor textul dat de ei, iei link curat. Daca il modifici, pun nofollow.
    Am dat pe Twitter acum cateva minute..
    Krumel - apeleaza la serviciile oferite de mine prin formularul de pe blog.

Nic
    Nic este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    51
    Data înscrierii
    14th May 2007
    Posturi
    987
    Putere Rep
    51

Implicit

In functie de tipurile de siteuri, folosesc

siteuri de continut pe com updatate constant , cu multe pagini ----> link bait, blog comments, guest posts + retea proprie
    siteuri de continut pe com nisate, cu putine pagini, neupdatate constant ----> link exchange, forum backlinks (profile + semnatura)+retea proprie
    siteuri comerciale pe com ----> directoare de articole pt linkuri catre pagini interioare, linkuri platite + retea proprie
    siteuri comerciale pe ro ----> directoare de siteuri, linkuri platite + retea proprie

Din punctul meu de vedere cea mai buna solutie pt backlinks o reprezinta detinerea - sau cel putin accesul - la o retea proprie de siteuri.

-poti trimite linkuri catre siteuri la care e aproape imposibil sa obtii linkuri natural - cele nisate comercial.
    -te ajuta sa iti lansezi siteul in forta, in special la inceput cand foarte putini sunt dispusi sa linkeze catre tine
    -poti face link exchange la scara mare si imposibil de depistat

Linkurile platite sunt o alta solutie eficienta, insa pretul lor nu se justifica decat in cazul siteurilor comerciale, unde poti monetiza foarte bine. Linkurile permanente in articol sunt de preferat, dar in anumite cazuri se justifica si site-wide links, chiar daca e necesar plata anual/ semestrial, etc.

Din experienta mea, linkurile puternice, chiar daca vin de pe siteuri din alt domeniu, au un efect considerabil.

Pagina 1 din 4 123 ... UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Schimb linkuri, cumpar linkuri
    De beeuser în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 18th September 2008, 17:43
  2. Vand linkuri la pachet - 8 linkuri PR1-PR4
    De Consumatorul în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 8
    Ultimul Post: 29th June 2008, 03:52
  3. Cum Obtinem Ibl-uri
    De Iskander în forumul Metode de promovare, Analiza trafic.
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 22nd May 2006, 20:50

Etichete pentru acest subiect

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •