Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 21 la 30 din 32

Subiect: Schimb De Linkuri Cu Mobshop

Afișare hibrid

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    66

Implicit

Citat Postat în original de pablito @ Jan 26 2006, 12:30 AM) [post=9396
    Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
    -> in al treilea rand poti sa le comunici proprietarilor mobshop ca firma ce detine situl magazin-mobila.ro are o cifra de afaceri in ultimele luni de peste 100.000 euro lunar datorata doar 50% sitului si restul datorata tehnicilor de vanzare alternative aplicate, asadar poate iau si ei niste cursuri de vanzari si afla cum se face treaba.
    Yo. Dude.

Check this out.

Amndoi spamati. Ambele magazine]
    -> in al treilea rand poti sa le comunici proprietarilor mobshop ca firma ce detine situl magazin-mobila.ro are o cifra de afaceri in ultimele luni de peste 100.000 euro lunar datorata doar 50% sitului si restul datorata tehnicilor de vanzare alternative aplicate, asadar poate iau si ei niste cursuri de vanzari si afla cum se face treaba.
    [/QUOTE]

Yo. Dude.

Check this out.

Amndoi spamati. Ambele magazine. Deci io&#39; ce sa mai zic.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Ciprian Sorlea este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    5th September 2005
    Locaţie
    Cluj Napoca, Romania
    Vârstă
    45
    Posturi
    885
    Putere Rep
    41

Implicit

<div class='quotetop'>QUOTE(pablito &#064; Jan 26 2006, 02&#58;30 AM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
    [/QUOTE]

Asta nu justifica spam-ul... la fel cum nici un furt nu este justificat. Daca sunteti atat de tari in clanta si nu depindeti de vanzarile online, de ce omorati vizitatorii cu peste 40 de kile de text ascuns, care mai contine si cuvinte ne-tematice... gen femei goale... etc. Vindeti cumva si asa ceva? La kil sau la caserola?

<div class='quotetop'>QUOTE(Cristian Mezei &#064; Jan 26 2006, 03&#58;37 PM) Quoted post</div><div class='quotemain'>
    Amndoi spamati. Ambele magazine. Deci io&#39; ce sa mai zic.
    [/QUOTE]

Rectificare Cristian: in urma discutiei din forum, mobshop a lasat spam-ul la o parte si se incearca o promovare corecta, cea ce le urez si celor de la magazin-mobila.ro si celorlalti 20 de spammeri de sub ei.
    Scriem pe blog despre Optimizare site-uri.
    Avem pentru voi peste 20 de Unelte SEO.

Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    66

Implicit

Citat Postat în original de ITE &#064; Jan 26 2006, 01&#58;48 PM) [post=9409
    Rectificare Cristian: in urma discutiei din forum, mobshop a lasat spam-ul la o parte si se incearca o promovare corecta, cea ce le urez si celor de la magazin-mobila.ro si celorlalti 20 de spammeri de sub ei.
    Eu ma refeream la intentie. Degeaba au rectificat acum, pt ca intentia ramane. Au spamat

Eu la asta m]
    [/QUOTE]

Eu ma refeream la intentie. Degeaba au rectificat acum, pt ca intentia ramane. Au spamat

Eu la asta m-am referit, apropo de etici.

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    5th September 2005
    Locaţie
    Cluj Napoca, Romania
    Vârstă
    45
    Posturi
    885
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de Cristian Mezei &#064; Jan 26 2006, 05&#58;06 PM) [post=9411

Ei si tu acum. Oricine greseste, si daca recunoaste si remediaza problema, este iertat (poate ca nu se uita, dar de iertat e iertat). Diferenta dintre MobShop si MagazinMobila e ca MobShop a ascultat sfaturile batranilor site-ului/satului.... MagazinMobila ignora sfaturile/reprosurile de mai bine de un an. E ca un copil obraznic pe care trebuie sa-l pedepsesti scotandu-l in fata intregii clase la raport (parca careul din curtea scolii era mai intimidant pe vremuri).

Anyway, Cristian, cum am zis in postul anterior, cativa dintre cei mai buni seo-ishti locali pe care ii cunosc au folosit text ascuns la inceputuri. Insa cand au inceput sa inteleaga care e treaba cu seo de fapt, au eliminat tot ce era ne-etic din site-urile lor si au reusit sa obtina aceleasi rezultate. Cu mai multa munca ce e drept, insa si cu satisfactie mai mare.

Concluzia? Keep the web clean, because it&#]

[/QUOTE]

Ei si tu acum. Oricine greseste, si daca recunoaste si remediaza problema, este iertat (poate ca nu se uita, dar de iertat e iertat). Diferenta dintre MobShop si MagazinMobila e ca MobShop a ascultat sfaturile batranilor site-ului/satului.... MagazinMobila ignora sfaturile/reprosurile de mai bine de un an. E ca un copil obraznic pe care trebuie sa-l pedepsesti scotandu-l in fata intregii clase la raport (parca careul din curtea scolii era mai intimidant pe vremuri).

Anyway, Cristian, cum am zis in postul anterior, cativa dintre cei mai buni seo-ishti locali pe care ii cunosc au folosit text ascuns la inceputuri. Insa cand au inceput sa inteleaga care e treaba cu seo de fapt, au eliminat tot ce era ne-etic din site-urile lor si au reusit sa obtina aceleasi rezultate. Cu mai multa munca ce e drept, insa si cu satisfactie mai mare.

Concluzia? Keep the web clean, because it&#39;s already full of c**p.

mobshop este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    29th December 2005
    Vârstă
    41
    Posturi
    22
    Putere Rep
    0

Implicit

Se vede clar ca te deranjeaza concurenta. Daca ati fost primii ce ? Inseamna ca sunteti cei mai buni ? Acum poate, in viitor...

Copierea de texte si formate :lol: ) ma faci sa rad, cum poti sa zici ca am copiat formatul de tabel, cred ca nu ai de ce sa te legi.

Mai usor cu grandomania asta ca s-ar putea sa dauneze...problema voastra e ca pana acum nu ati avut nici un concurent, ati facut ce ati vrut, va deranjeaza politica noastra de preturi. Profitul se micsoreaza de la o zi la alta nu ? B)

Vad din site-uile voastre absolut penibila politica voastra de promovare, orice pt un leu in plus.
    Concurente neloiala ? Hai nu ma innebuni.

Va urez bafta voua baietilor aia FOARTE tineri, care au facut primul magazin virtual de mobila din Ro, si nu uitati...Concurenta bate la usa &#33;

pablito Guest

Implicit

Citat Postat în original de mobshop &#064; Jan 26 2006, 12&#58;55 PM) [post=9407
    Se vede clar ca te deranjeaza concurenta. Daca ati fost primii ce ? Inseamna ca sunteti cei mai buni ? Acum poate, in viitor...

Copierea de texte si formate :lol: ) ma faci sa rad, cum poti sa zici ca am copiat formatul de tabel, cred ca nu ai de ce sa te legi.

Mai usor cu grandomania asta ca s-ar putea sa dauneze...problema voastra e ca pana acum nu ati avut nici un concurent, ati facut ce ati vrut, va deranjeaza politica noastra de preturi. Profitul se micsoreaza de la o zi la alta nu ? B)

Vad din site-uile voastre absolut penibila politica voastra de promovare, orice pt un leu in plus.

Va urez bafta voua baietilor aia FOARTE tineri, care au facut primul magazin virtual de mobila din Ro, si nu uitati...Concurenta bate la usa &#33;
    Baitele, ca sa folosesc apelativul tau la adresa mea, nu ma apuc acum sa fac copy paste aici de la tine din site si de la magazin-mobila din site sa-ti arat tot ce ai copiat cu totul sau te-ai inspirat, dovedind o totala lipsa de originalitate si inspiratie. Ideea sitului la care lucrezi tu, din cate am inteles de la baieti (care apropo nu dau doi lei pe concurenta pe care o faceti voi) a fost copiata de un oarecare victor romaniuc care a intrat in contact cu baietii pe la inceputurile lor, si care atunci cand s-a apucat de site-ul asta mobshop, a mai avut si neispiratia sa le trimita mail cu propunere de colaborare, nestiind ca le trimite lor... deci ce sa mai zic... a vazut ca placinta e pufoasa si ca tortu e dulce si vrea si el o felie...

concurenta e binevenita in orice domeniu si nu sperie pe nimeni, pentru ca in final, consumatorul e multumit, deoarece atunci cand e concurenta, concurentii din piata, de obicei isi imbunatatesc serviciile si calitatea produselor, si in cazuri izolate raporteaza unii pe altii , asa cum faci tu, facand concurenta neloaiala...

legat de procedurile de promovare, consider ca fiecare e liber sa faca ce vrea, si sa suporte consecintele in caz de ceva, iar cei ca voi care stau si cauta nod in papura, cinste voua, inseamna ca aveti timp, unii mai trebuie sa s]

[/QUOTE]

Baitele, ca sa folosesc apelativul tau la adresa mea, nu ma apuc acum sa fac copy paste aici de la tine din site si de la magazin-mobila din site sa-ti arat tot ce ai copiat cu totul sau te-ai inspirat, dovedind o totala lipsa de originalitate si inspiratie. Ideea sitului la care lucrezi tu, din cate am inteles de la baieti (care apropo nu dau doi lei pe concurenta pe care o faceti voi) a fost copiata de un oarecare victor romaniuc care a intrat in contact cu baietii pe la inceputurile lor, si care atunci cand s-a apucat de site-ul asta mobshop, a mai avut si neispiratia sa le trimita mail cu propunere de colaborare, nestiind ca le trimite lor... deci ce sa mai zic... a vazut ca placinta e pufoasa si ca tortu e dulce si vrea si el o felie...

concurenta e binevenita in orice domeniu si nu sperie pe nimeni, pentru ca in final, consumatorul e multumit, deoarece atunci cand e concurenta, concurentii din piata, de obicei isi imbunatatesc serviciile si calitatea produselor, si in cazuri izolate raporteaza unii pe altii , asa cum faci tu, facand concurenta neloaiala...

legat de procedurile de promovare, consider ca fiecare e liber sa faca ce vrea, si sa suporte consecintele in caz de ceva, iar cei ca voi care stau si cauta nod in papura, cinste voua, inseamna ca aveti timp, unii mai trebuie sa si munceasca sa faca un ban...

Ioan Margineanu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    16th May 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    46
    Posturi
    1.098
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de pablito &#064; Jan 26 2006, 10&#58;17 PM) [post=9422
    legat de procedurile de promovare, consider ca fiecare e liber sa faca ce vrea, si sa suporte consecintele in caz de ceva, iar cei ca voi care stau si cauta nod in papura, cinste voua, inseamna ca aveti timp, unii mai trebuie sa si munceasca sa faca un ban...
    Aici nu te supara dar unii mai si fura sa faca un ban. Iar spam-ul si copierea sun]
    [/QUOTE]

Aici nu te supara dar unii mai si fura sa faca un ban. Iar spam-ul si copierea sunt, in umila mea parere, furt.

Toto este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    48
    Data înscrierii
    14th June 2005
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    1.905
    Putere Rep
    48

Implicit

in urma discutiei din forum, mobshop a lasat spam-ul la o parte si se incearca o promovare corecta
    Exact asta vroiam sa spun si eu... Felicitari MobShop si sper sa joci corect de acum inainte.. Este mai greu dar este mult mai bine. In curand voi adauga site-ul tau la indexul murfi. Dar o sa fiu cu okii pe tine...

Succes&#33;

Reputatie:
    41
    Data înscrierii
    5th September 2005
    Locaţie
    Cluj Napoca, Romania
    Vârstă
    45
    Posturi
    885
    Putere Rep
    41

Implicit

Citat Postat în original de toto &#064; Jan 26 2006, 04&#58;39 PM) [post=9410
    Exact asta vroiam sa spun si eu... Felicitari MobShop si sper sa joci corect de acum inainte.. Este mai greu dar este mult mai bine. In curand voi adauga site-ul tau la indexul murfi. Dar o sa fiu cu okii pe tine...

Succes&#33;

Poate ceea ce voi spune acum e offtopic, ca de fapt ultimele 10-15 mesaje din thread-ul asta... insa nu ma pot abtine: De circa 4 luni promovez un site, incetisor, fara o politica agresiva, pentru a obtine o stabilitate in rezultate. M-am lovit pe parcurs de o serie de probleme, cum ar fi cantitatea mare de spam care o faceau site-urile din fata mea. Insa nu am cedat tentatiei de a face spam, si bine am facut. Site-ul respectiv incepe sa urce in serps si in ultimele luni traficul creste cu 50-60% in fiecare luna. Si probabil ca intr-un final, va ajunge sa depaseasca toate acele site-uri care au ajuns in #5 cu spam si alte tehnici de genul asta. Desi clientul m-a presat cu optimizarea, am refuzat sa recurg la text ascuns pentru a obtine ceea ce urmaream.

Pana nu demult credeam ca daca lumea face spam, trebuie sa fac si eu pentru a putea concura. Ei bine, am aflat ca se poate si altfel. Si e mult mai bine asa. Pentru ca altfel ar fi competitie de "cine pune mai mult text ascuns", si probabil ar castiga acela care are bandwidth mai mare. Si totul ar fi in defavoarea vizitatorului. Sa nu pierdem totusi din vedere acest aspect. Pe vremuri, cand faceam o pagina web, urmaream optimizarea dimensiunii. Va ca acum se face la fel, dar nu in directia buna. Sad but tru]

Succes&#33;
    [/QUOTE]

Poate ceea ce voi spune acum e offtopic, ca de fapt ultimele 10-15 mesaje din thread-ul asta... insa nu ma pot abtine: De circa 4 luni promovez un site, incetisor, fara o politica agresiva, pentru a obtine o stabilitate in rezultate. M-am lovit pe parcurs de o serie de probleme, cum ar fi cantitatea mare de spam care o faceau site-urile din fata mea. Insa nu am cedat tentatiei de a face spam, si bine am facut. Site-ul respectiv incepe sa urce in serps si in ultimele luni traficul creste cu 50-60% in fiecare luna. Si probabil ca intr-un final, va ajunge sa depaseasca toate acele site-uri care au ajuns in #5 cu spam si alte tehnici de genul asta. Desi clientul m-a presat cu optimizarea, am refuzat sa recurg la text ascuns pentru a obtine ceea ce urmaream.

Pana nu demult credeam ca daca lumea face spam, trebuie sa fac si eu pentru a putea concura. Ei bine, am aflat ca se poate si altfel. Si e mult mai bine asa. Pentru ca altfel ar fi competitie de "cine pune mai mult text ascuns", si probabil ar castiga acela care are bandwidth mai mare. Si totul ar fi in defavoarea vizitatorului. Sa nu pierdem totusi din vedere acest aspect. Pe vremuri, cand faceam o pagina web, urmaream optimizarea dimensiunii. Va ca acum se face la fel, dar nu in directia buna. Sad but true.

Toate cele bune,
    Ciprian.

Reputatie:
    66
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    66

Implicit

Foarte adevarat si laudabil.

Pagina 3 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Schimb linkuri, cumpar linkuri
    De beeuser în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 18th September 2008, 16:43
  2. Schimb de linkuri pr 3 si 4
    De mihh în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 16th September 2008, 14:03
  3. Schimb de linkuri
    De serj în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 1